ΩΡΕΟΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-1: Η ισοφάριση στις καθυστερήσεις και μετά ...ένταση

ΩΡΕΟΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-1: Η ισοφάριση στις καθυστερήσεις και μετά ...ένταση
16 Δεκεμβρίου 2018, 19:11
A+ A-
Σύρραξη με δυο αποβολές

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο γήπεδο της Ιστιαίας ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Ωρεών και τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, με το γκολ της ισοφάρισης να σημειώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά το τελευταίο σφύριγμα ν' ακολουθεί ένταση με ...κλωτσιές και γροθιές.

Οι Ωρεοί προηγήθηκαν 1-0 με ωραίο γκολ του Ενεχ στο 25' και κρατούσαν τη νίκη μέχρι και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ενταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον εκπρόσωπο των Ωρεών, ο οποίος αποβλήθηκε, αλλά στο τέλος του ματς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε τον βοηθό διαιτητή Κώστα Αργύρη.

Μάλιστα, την ίδια ώρα έγινε και σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών. Eπεσαν και κλωτσιές και γροθιές και γι' αυτό δύο απ' τους παίκτες αναφέρθηκαν στο Φ.Α., ο Καραπάνος των Ωρεών και ο Αναστασίου του ΑΠΚΟ.

Ομως, δεν πανηγύρισαν τελικά το τρίτο τους τρίποντο, αφού ένα ξαφνικό σουτ του Βαρσαμά (φωτό) κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν από το 87' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χάρη Ελευθερίου (2η κίτρινη), είχαν ξαναπαίξει με τους Ωρεούς άλλες 4 φορές την τετραετία 2009-2013. Τότε είχαν χάσει μόνο την πρώτη σεζόν με 2-1 (ένα γκολ είχε σημειώσει και ο Γκογκομήτρος που αγωνίστηκε και σήμερα). τις άλλες τρεις φορές απέδρασαν με νίκες (0-1, 1-2 και 0-3).

Διαιτησία: Βελέντζας, Αργύρης-Δελχάς.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θαν. Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Σταματονικολός, Γιουκάι, Κατσός, Γκογκομήτρος, Μούστος (92' Καραπάνος), Μαυρούτσικος, Αναγνωστάκης (89' Μαργέτης), Αθανασίου, Ενεχ (94' Μπαλάνος).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημ. Αντωνόπουλος): Αναστασίου, Β. Νάνος, Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Μπασούκος, Δουρδουβέλας, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Σεϊνταράση.

Επιστροφή