Β ΕΠΣΕ (2ος ΟΜΙΛΟΣ): Η πρωτιά της Προποντίδας στη Χαλκίδα και η επιθετικότητα της Παραλίας

26 Δεκεμβρίου 2018, 00:45
A+ A-
ΑΚΟΜΗ: Ο Παναγιώτης Τρίκκας σκόραρε και νίκησε τον αδελφό του. Η ΑΕΚ ήταν σάκκος του μποξ και για τα Λουκίσια. Κέρδισε και μακριά από τα Φύλλα ο Μιαούλης

 

Την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΕ και το 2ο όμιλο, ο Ευβοϊκός υπέστη την πρώτη του ήττα (και πρώτη απώλεια βαθμών) από τον Ερμήλιο, ο οποίος μαζί με την ΑΕ Ληλαντίου (κέρδισε στη Χαλκίδα τον Κεραυνό) εξακολουθούν να κάνουν μια θαυμάσια πορεία και είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Ας δούμε όμως, τι έγινε και στους άλλους αγώνες του ομίλου το Σαββατοκύριακο που πέρασε...

 

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 0-2

Η ΑΕΧ έχει ξεχάσει τη νίκη (την 3η αγωνιστική η τελευταία της) και η Προποντίδα που πήρε το τρίποντο είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη βαθμολογικά ομάδα της Χαλκίδας σε τοπικό επίπεδο. Ο Αναγνώστου στο 36' το πρώτο γκολ κι ο Χάρης Φρυγανάς, τέσσερις μέρες μετά την είσοδό του στα 36 είπε να το ...γιορτάσει με ένα γκολ (το 4ο στο πρωτάθλημα) και πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του.

Διαιτησία: Βρακάς, Ρέτσας-Χασάνδρας.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παν. Χάλιος): Φ. Σταθαράς, Τσόγκας, Α. Φρυγανάς, Ι. Τσώκος, Πατουλιάς (39′ Χ. Μπαρώτας), Ματσούκας, Κίλιμπας, Γεραντώνης, Μπήτας, Αρβανάκος, Σ. Τριανταφύλλου (81′ Α. Ξύγκης).

ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (Δημ. Καραγιάννης): Κουσκούτης, Αθανασίου, Σαμαράς, Μωραΐτης, Θεοχ. Φρυγανάς, Μώρος, Αναγνώστου, Μπόζντα, Τσιαμπαλής (92' Στούπας), Χρ. Τσακλάνος (91' Θαλάσσης), Γκιόσι (71′ Βελούσι).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 3-1

Τέταρτη σερί νίκη στο γήπεδο της Παραλίας από τον Απόλλωνα, η οποία με τα τρία γκολ που πέτυχε έχει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή εντός έδρας (16 γκολ) απ' όλες τις ομάδες στον όμιλο. Ο Νίκος Λιάνας άνοιξε πάλι το σκορ στο 20' και στο 57' ο Κανάνι έκανε το 2-0. Ο Τουζούν που σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο αγώνα για τα Αλάτσατα μείωσε σε 2-1 (63'), αλλά ο 20χρονος Κλαούντιο Κανάνι εδραίωσε λίγο αργότερα (73') τη νίκη της Παραλίας με το 8ο προσωπικό του γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα.

Διαιτησία:  Ντούρας Μπούρικας-Δούκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Π. Μαλάμας): Γκάκος, Ρίζος, Κ. Κοροβέσης, Λέκκος, Δημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Κανάνι (80′ Πατρινός), Ν. Μεταξάς, Χ. Κοροβέσης (89′ Αγγελόπουλος), Λιάνας, Δάσκος (67′ Τσουπεής).

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Γ. Δάβρης): Δεληγιάννης, Μπαϊμπάκης, Μπιτζανάκης (80′ Γ. Τσάλλας), Ντούκα, Τσιτσόπουλος, Κουτσαυλής, Τουζούν, Ξιφαράς, Δ. Τσάλλας (8′ λ.τ. Ελευθεριάδης), Βλάχος, Καρκαντελίδης (51′ Κορίτας).

 

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 1-2

Αντίπαλοι βρέθηκαν οι αδελφοί Κώστας και Παναγιώτης Τρίκκας και νικητής αναδείχθηκε ο δεύτερος, που είναι και μικρότερος σε ηλικία. Την πρ. σεζόν ήταν συμπαίκτες στο Μιαούλη και την Κυριακή έπαιζαν ο πρώτος με τον Αγιο Αθανάσιο και με την ομάδα του Αφρατίου ο Παναγιώτης, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και γκολ (70'). Η νίκη των φιλοξενούμενων ήρθε με ανατροπή αφού πρώτος πέτυχε γκολ ο Αγιος Αθανασιος με τον Κώστα Ράζο (3'). Το γκολ της νίκης ήρθε από τον πάγκο. Στο 75' πέτυχε το 1-2 ένας παίκτης που μπήκε αλλαγή στον αγώνα, ο Μίμης Οικονόμου, γιος του παλαίμαχου της Προποντίδας και γνωστού σκόρερ Νίκου Οικονόμου.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Περιβολάρης-Κοτταρά.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Θαν. Τζάθας): Γρηγορόπουλος, Ι. Λύρας (61′ Φεϊζόλι), Αν. Καρκαλής, Αν. Μακρής, Ι. Μπελίτσος, Δ. Παπακυριάκου, Ξουρίκης, Κ. Ράζος, Ηλ. Ζώγας (52′ Σπ. Σταθαράς, 75′ Στ. Τρίκκας), Κ. Τρίκκας, Γ. Ράζος (67′ Κ. Μάλλιαρης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ: Βαβουλιώτης, Καλύβας (58′ Αναγνώστου), Χαραλάμπους, Βαλκάνος, Βάθης, Μπούρικας, Μαντάς, Αναγνώστου, Τρίκκας Π., Σπανός, Γεωργίου (68′ Οικονόμου).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ 0-1

Σχεδόν ένα μήνα είχε ν' αγωνιστεί ο Ολυμπιακός (αναβολή δυο αγώνων και ρεπό) και με την επιστροφή του στο γήπεδο έχασε από το Μιαούλη, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη μακριά από τα Φύλλα.Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γιάννης Κατσαρής στο 40'. Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Φώτης Λέων των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Ντούρας, Σιμιτζής-Δούκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σταματίου/Σαραντόπουλος): Καρύμπας, Λέων, Κρινής, Ραβανός, Στράτης (46′ Θωμάς), Αργύρης, Χ. Μάλλιαρης (75′ Ι. Ηλιάδης), Παπακωνσταντίνου, Ρουμπής (80′ Προίσκος), Ε. Ευσταθίου, Ράνα.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Μωυσίδης):  Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς, Σελεμάι Α. (89′ Σπενταμίδης), Καρατζής, Α. Ζαχαρίας, Σελεμάγ (72′ Β. Ζαχαριάς), Κ. Καρβελάς, Τουλούμης, Κατσαρής, Γ. Μπούλιος, Πόγκας (53′ Σεφερλής).

 

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 7-2

Λίγο πριν δύσει το 2018, τα Λουκίσια ξαναθυμήθηκαν - μετά από 6 αγωνιστικές -  τη νίκη και ξέσπασαν, χωρίς ...να λυπηθούν την ουραγό και χωρίς βαθμό ΑΕΚ Χαλκίδας, η οποία παρουσιάστηκε, πάλι, μόλις με 11 παίκτες. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Δημήτρης Παπασχόλης (4', 20', 23') και Ρολάντ Ισαλλάρι (44΄, 56' και 60'), ο οποίος έφθασε τα 8 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Ενα γκολ σημείωσε και ο 41χρονος Αρκάς στο 49', ενώ για τους ηττημένους τα πέτυχαν οι Αλ. Μπουραντάς (36')  και Ελ. Σκαρλάς (76').

Διαιτησία: Μουρτίκας, Κοντογιαννίδης- Διαμ. Παπαθανασίου.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Κ. Παπαρίδης): Λιάκος, Στε. Φρούσης, Κόλλιας (46' Θαν. Παλαιολόγος), Γ. Καρατζάς, Ντοβίνος, Σωτ. Λουκατζίκος, Αρκάς (53' Φωτ. Καρβέλης), Γ. Τριανταφύλλου, Ισαλλάρι, Κ. Φρούσσης (60' Βαλμάς), Δ. Παπασχόλης (72' Ν. Θεοδώρου).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Γ. Δαφνής, Θ. Παπαγεωργίου, Σκαρλάς, Ιω. Σταμέλος, Μπουραντάς, Αντ. Μπέτσας, Ιω. Κοκκάλας, Στε. Αποστολίδης, Λυμούρης, Στ.-Γ. Αποστολίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΕΡΜΗΛΙΟΣ 2-3: Η μεγάλη απόδραση από το Μπούρτζι

[22/12/2018 - 20:39]

Υποχρέωσε τον πρωτοπόρο στην πρώτη του ήττα-Ενταση και αποβολές στο ματς. ...περισσότερα
 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ 1-2: Εβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο

[22/12/2018 - 18:55]

Κυνηγάει την κορυφή. ...περισσότερα
 

 

Επιστροφή