ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ 2-0: Σε ένα τρίλεπτο ...καθάρισε το γειτονικό ντέρμπι και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ 2-0: Σε ένα τρίλεπτο ...καθάρισε το γειτονικό ντέρμπι και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου
26 Ιανουαρίου 2019, 18:37
A+ A-
Πήρε ...ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου.

Η Κάρυστος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του νότου κι επικράτησε με 2-0 του Μαρμαρίου, το οποίο είχε νικήσει με 2-1 στον α' γύρο.

Ετσι, η Κάρυστος που διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ, πήρε και μία ...άτυπη ρεβάνς από τη "μισητή" αντίπαλο.

Στο ματς το "παρών" έδωσαν και δύο μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, οι Γιάννης Ρέτσας και Τάσος Τσεκούρας, προκειμένου να μην ανάψει η παραμικρή εστία έντασης, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι η Κάρυστος "καθάρισε" την υπόθεση νίκη σε διάστημα τριών λεπτών.

Στο 10' ο Τούρλας μετά από προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ κι έκανε το 1-0, ενώ πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του πρώτου γκολ, σημειώθηκε και το δεύτερο γκολ.

Στο 13' από μπαλιά του πολύπειρου Παπουτσή, ο Κασέμι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, αρκετά νωρίς.

Μέχρι το τέλος του ματς το Μαρμάρι δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, καθώς η Κάρυστος μπήκε με το ...μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία, παραμένοντας ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αμαρυνθιακό στη διεκδίκηση του τίτλου.

Διαιτησία: Βρακάς, Δάλλας - Νέγρης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Κότσαρης, Παπουτσής, Ρουκλιώτης (55' Καραβολιάς), Σφυρίδης, Παπασταματίου, Μπιθικούκης, Τούρλας, Τζόκας, Ρέτσας (64' Ζάνι), Μπούσουλας (70' Μπόκαρης), Κασέμι (81' Φραγγής).

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Σίδερης (46' Χαραγκιώνης), Τσόνγκα (58' Κούζας), Ντάφλος, Αστήθας, Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης, Φ. Ποδαράς, Διακάκης, Δ. Ποδαράς, Καλογερίδης, Μπαλογιάννης.   

Επιστροφή