Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΗ: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Παγκρήτιο Στάδιο

Image
pagritio_1.jpg
 clock 21:07 | 15/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην καθυστέρηση που παρατηρείται στις εργασίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου να φιλοξενήσει παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, αναφέρεται η διοίκηση της ΕΠΣΗ, με επιστολή της προς τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΠΟ, η οποία κοινοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

"Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του EURO 2020.
Παρότι όμως το διάστημα έως το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είναι λιγότερο από τέσσερις μήνες, παρατηρούμε από τις τακτικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου να υπάρχει μια στασιμότητα στις εργασίες.
Κατά τις επισκέψεις και τις συναντήσεις στο Ηράκλειο των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA, που είχαμε την τιμή να είμαστε παρόντες, αυτές οι εργασίες είχαν τεθεί ως προαπαιτούμενα ούτως ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της απόφασης της Ε.Ε της ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια…
Μεγαλύτερο ακόμα προβληματισμό, μας προξενεί ότι παρατηρούμε ότι δεν γίνεται καμία εργασία στο θέμα της αποκατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρήτιου και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτό το γεγονός.
Ως φορέας που έχουμε άμεση σχέση με το ζήτημα της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά".

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis