Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος : Αποκλείσθηκε στα πέναλτι ο ΟΦΙ-Το "πάλεψε" η Επισκοπή αλλα..

Image
ofi_aoan_super_cup_kosmos.jpg
 clock 19:16 | 15/09/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη διαδικασία των πέναλτι έλυσαν τις διαφορές τους ΟΦΙ και Πανθηραϊκός στη Νάξο. Η ομάδα της Σαντορίνης μετά την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απέκλεισε μία ακόμη Κρητική ομάδα .Αυτή τη φορά στα πέναλτι με 5-4(κ.α και παράταση 0-0). Μοιραίος για τον ΟΦΙ στη διαδικασία των πέναλτι ο Κατσικοκέρης που "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΕΝΑΛΤΙ:
➥ Κατσικοκέρης (οριζόντιο δοκάρι)
➥ Κόντι 1-0
➥ Χρυσοφάκης 1-1
➥ Μπιρμπίλι 2-1
➥ Σέχου 2-2
➥ Παληγεώργος 3-2
➥ Καραγιάννης 3-3
➥ Μαναριώτης 4-3
➥ Αναστασόπουλος 4-4
➥ Λούκα 5-4
Κίτρινες: Περιάλης, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης 
Πανθηραϊκός: Ζωντός, Τσόπελας (79' Σέιτι), Χούσα, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκα, Παπασάββας (38' λ.τρ. Κόντι), Λαμπρόπουλος, Κορέτα (111' Νομικός), Φουάσης (47' Μαναριώτης), Περιάλης.
ΟΦΙ: Μπένκο, Μπάμπης (92' Σκόνδρας), Χιντζίδης, Τζελέπης, Σέχου, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (67' Χρυσοφάκης), Μηνάς, Παπαδόπουλος (91' Καραγιάννης), Κατσικοκέρης.

*Απροσπέλαστο αποδείχτηκε το εμπόδιο των Τρικάλων, που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Football League, για την Επισκοπή, η οποία αποχαιρέτησε το Κύπελλο με "ψηλά το κεφάλι", έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 2-1, στο ΔΑΚ Γάλλου.
 
Τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Τσίπρα, αλλά ο Χανιωτάκης επενέβη έστω και δύσκολα, ενώ "προειδοποίησαν" στη συνέχεια (33') έχοντας διπλό δοκάρι, αρχικά με τον Ντόση και στη συνέχεια με τον πρώην παίκτη του ΑΟΧ/Κισσαμικού Γρηγορόπουλο. Η επόμενη επικίνδυνη στιγμή ήταν ξανά με πρώην παίκτη της χανιώτικης ομάδας, τον Τεγούση, να απειλεί και τον Χανιωτάκη να μπλοκάρει εντυπωσιακά το σουτ του. Τελικά στο 45+3' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεκσιτς για το 0-1.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο Βέρτζος άφησε με παίκτη λιγότερο τον ΑΟΤ, λόγω δυνατού μαρκαρίσματος σε αντίπαλο, αλλά και με αριθμητικό μειονέκτημα τα Τρίκαλα έφτασαν στο 0-2 με τον Τσίπρα στο 66'. Στην επόμενη φάση η Επισκοπή έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας με τον Τσιριγώτη σε 1-2. Μέχρι το τέλος η ομάδα του Ρεθύμνου πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Αντ. Δασκαλάκης - Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης (68' Πολυχρόνης), Μυρθιανός, Μπρίτο, Λίμα, Νίκιτς, Φουκαράκης, Γκελοσάνι (80' Ξεπαπαδάκης), Σουμπασάκης (60' Γκιόκας), Τσιριγώτης.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ντόσης, Τεγούσης, Ριζογιάννης, Γρηγορόπουλος (82' Λώττας), Πελάεζ (62' Παπαγεωργίου), Τσίπρας (68' Σταματής), Αλεκσιτς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανδραμαϊκός - Ιωνικός .....................0-3 (13' Τιεντσέ, 53' Κρητικός, 89' Ντάγκρας)
Αταλάντη - Ατρόμητος Πατρών ........1-0 (82' )
(ΠΑΡ.) Θιναλιακός - Καβάλα.............. 0-1 (93' Σαριανίδης αυτογκόλ)
(ΠΕΝΑΛΤΙ) Πανθηραϊκός - ΟΦΙ.......... 5-4
Ξενοφών Κρεστένων - Αιγάλεω .......1-2 (59' Μπουτσικάκης πεν. / Παπανικόλας 83', Πετρόπουλος 90'+2')
Επισκοπής - Τρίκαλα .....................1-2 (69' Τσιριγώτης / 45+ Άλεξιτς πεν. 68' Τσίπρας)
(20.00) Πανσερραϊκός - ΠΟ Τριγλίας
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis