Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία στη ΔΕΥΑΗ και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου

Image
tehn.ypir.jpg
 clock 13:05 | 23/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Μανόλης Βασιλάκης μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Άννα Παπαχρονάκη, Αγγελική Βέργη-Γιαλιτάκη, Γρηγόρη Σηφάκη και Κώστα Βαρβεράκη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΗ στη Φοινικιά και τις τεχνικές υπηρεσίες στο παλαιό Δημαρχείο Νέας Αλικαρνασσού. Εκεί συνομίλησαν με τους υπαλλήλους του Δήμου και είδαν από κοντά τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Μάλιστα η υποψήφια του συνδυασμού κ. Βέργη-Γιαλιτάκη βρέθηκε σε γνώριμο περιβάλλον μια και έχει υπηρετήσει τα προηγούμενα χρόνια στη ΔΕΥΑΗ, απ’ όπου έχει συνταξιοδοτηθεί.
 

Στο Δημαρχείο Αλικαρνασσού, τα στελέχη της παράταξης είχαν μια ευχάριστη συνάντηση με τον αντιδήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Αναστασάκη, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία στις μεθαυριανές εκλογές.  Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο του τμήματος παλιάς πόλης και ενετικών τειχών κ. Γιώργο Ταβερναράκη,  με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Σχινά, καθώς και με τους υπαλλήλους της ΔΗΚΕΗ που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με τις επισκέψεις αυτές όπως και στις άλλες δημοτικές υπηρεσίες, σηματοδοτεί την τεράστια σημασία που έχει η καλή συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή και τους δημότες, στην εν γένει λειτουργία του Δήμου.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis