Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Κρήτη η Ζωή μας»: Περιοδείες υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ρεθύμνου

Image
αρναουτακης υποψηφιοι ρεθυμνου.jpg
 clock 20:44 | 09/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια σειρά περιοδειών σε όλη την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου έχουν προγραμματίσει οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» στο Ρέθυμνο. 

Με τον τρόπο αυτό από κοινού οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να καταγράψουν και να ενημερωθούν για τα προβλήματα που απασχολούν τους δήμους αλλά και τους πολίτες του νομού. 

Πρώτος σταθμός των περιοδειών των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας», θα είναι τα Ανώγεια το Σάββατο 11 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει από το την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο στις 11.00 το πρωί. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κατοίκους των Ανωγείων στη βόλτα που θα κάνουν στο χωριό από τις 12.00 μέχρι και τις 14.00. 

Αμέσως μετά θα γίνει μία συνάντηση με τη δημοτική αρχή καθώς και με υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους αλλά και κατοίκους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 
Στις 18.00 θα επισκεφτούν τα γραφεία του ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης για να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ο αναπτυξιακός οργανισμός ενώ στις 20.00 θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για τα φετινά Υακίνθεια.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» θα επισκεφτούν τον δήμο Μυλοποτάμου. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 το απόγευμα από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή αλλά και με υποψηφίους δημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο Πέραμα στο δημαρχείο στις 17.30.  Θα ακολουθήσει βόλτα των υποψηφίων στο Πέραμα.

Την Τρίτη 14 Μαΐου σειρά έχει ο δήμος Αμαρίου. Στην έδρα του δήμου στην Αγία Φωτεινή στις 19.00 οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή και πολίτες ενώ θα γίνουν και επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες. 

Την επόμενη μέρα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18.00 το απόγευμα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα αναχωρήσουν από το Ρέθυμνο από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με προορισμό την Επισκοπή στις 18.30. Εκεί θα έχουν επαφές με κατοίκους αλλά και φορείς της δημοτικής ενότητας.
Οι οργανωμένες περιοδείες των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου με επίσκεψη στο δήμο Αγίου Βασιλείου. Η συνάντηση με τη δημοτική αρχή αλλά και με κατοίκους και φορείς της περιοχής είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 το απόγευμα στο δημαρχείο στο Σπήλι.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis