Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ομιλία Ζαχαρία Καλογεράκη στο Καστέλλι σε πανηγυρικό κλίμα

Image
kastelli.jpg
 clock 14:06 | 24/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Δελτίο τύπου από τον συνδυασμό "Μινώα Πεδιάδος - Τόπος με Μέλλον", με επικεφαλής τον Ζαχαρία Καλογεράκη: 

"Θρίαμβος και νίκη από την πρώτη Κυριακή ήταν το μήνυμα και από το Καστέλλι στη δεύτερη Κεντρική Ομιλία του Επικεφαλής της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», Ζαχαρία Καλογεράκη.
Την Πέμπτη 23 Μαΐου πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον κεντρικό δρόμο του Καστελλίου, στέλνοντας ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα, για την επανεκλογή του Υποψηφίου Δημάρχου, Ζαχαρία Καλογεράκη, την Κυριακή.

 

Ο κ. Καλογεράκης στην δεύτερη αυτή ομιλία του, παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής στο σύνολο του Δήμου αλλά και συγκεκριμένα στο Καστέλλι, τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου και το σχέδιο του για την επόμενη τετραετία.
Ο κ. Καλογεράκης αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του λέγοντας:
«Ακούω πολλά όλο αυτό το διάστημα, για σκοτάδι, καταστροφή, αδιαφορία. Ακόμα δεν έχω ακούσει όμως συγκεκριμένο σχέδιο και δεσμεύσεις!»
και συνέχισε:
 

«Ακούω όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Στέκομαι εδώ μπροστά σας με κούτελο και χέρια καθαρά όπως έκανα πάντα για να σας πω ότι είμαι υπερήφανος για τους συνεργάτες μου και τα όσα όλοι μαζί καταφέραμε! Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από πόρτες και ανθρώπους γιατί δεν έχω να ντραπώ για τίποτα και για κανένα!»
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καλογεράκης ευχαρίστησε τους δημότες για τη στήριξη και την παρουσία τους αλλά και τους παλιότερους συνεργάτες του για τη βοήθεια τους, ενώ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νίκης τονίζοντας:
 

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στη θέση του Επικεφαλής ενός τέτοιου ψηφοδελτίου, το οποίο απαρτίζεται από 114 συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταξιωθεί στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που δείχνει έμπρακτα ότι όλοι μαζί πορευόμαστε για το μέλλον του τόπου. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν χωράει ο διχασμός και η διχόνοια, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται όλους!!»

Η χθεσινή ομιλία σε πανηγυρικό κλίμα έκλεισε με τους πολίτες να δίνουν ραντεβού στην σημερινή Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου στο Αρκαλοχώρι, στις 20.30".
 
 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis