Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σητεία - Επιστροφή στο Μέλλον: Κρίσιμη η επιλογή της Κυριακής 2 Ιουνίου για το Δήμο

Image
Νίκος Κουρουπάκης
 clock 13:53 | 30/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Δελτίο τύπου της παράταξης "Σητεία - Επιστροφή στο Μέλλον", του Νίκου Κουρουπάκη, υποψήφιου δημάρχου Σητείας.

Έγινε φανερό στις εκλογές της 26ης Μαΐου ότι η σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους πολίτες του Δήμου Σητείας συνεχίζει να έχει γερά δεσμά, που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από την αλληλοεκτίμηση και τον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου μας.  Εσείς μας δίνετε δύναμη.
Έτσι οδηγούμαστε στο β΄γύρο των εκλογών, στηριγμένοι στη δική σας ανόθευτη εντολή και εμπιστοσύνη και σας ευχαριστούμε.

Έγινε επίσης φανερό ότι Δημοτικές Ενότητες που δεν έχουν ποτέ διοικηθεί –πιο σωστά υπηρετηθεί - από εμάς, όπως η Δημοτική Ενότητα Ανάληψης, όπου πρώτευσε ο συνδυασμός μας, και οι Ενότητες Ιτάνου και Λεύκης, όπου τα ποσοστά μας είναι υψηλά, έχουν αυξημένη προσδοκία να εκλεγεί ένας Δήμαρχος που ΞΕΡΕΙ, ένας Δήμαρχος που ΑΛΛΑΞΕ την εικόνα της Σητείας και ΜΠΟΡΕΙ  να οδηγήσει και αυτές σε  αναπτυξιακή πορεία.
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας μας ανανεώνει και τη διάθεση να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με σύμμαχο την εμπειρία  στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της νίκης που μας δώσατε στον α’ γύρο των εκλογών, και σας καλούμε την Κυριακή 2 Ιουνίου, να μας δώσετε την ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της αναδημιουργίας.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου – εκ του συστήματος- κανένας συνδυασμός δεν θα έχει απόλυτη πλειοψηφία Δημοτικών Συμβούλων, απαιτείται η στιβαρή προσωπικότητα ενός Δημάρχου, ικανού να συνθέτει απόψεις, να οδηγεί στην ομοφωνία αποφάσεων και να υλοποιεί αυτές τις αποφάσεις με πρόσφορες και πρακτικές λύσεις μέσα από ευρύτερες συνεργασίες.
Είναι διεγνωσμένη η ικανότητα αυτή του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ, όχι μόνο «εντός των τειχών» της Σητείας, αλλά και σε όλα τα συλλογικά όργανα και τους φορείς που έχει θητεύσει κατά καιρούς.
Είναι επίσης γνωστή η πολιτική ιστορία και η συμβολή του καθενός εκ των υποψηφίων Δημάρχων σε επίπεδο προσπαθειών για την πρόοδο της περιοχής μας. Είναι πεντακάθαρη η ιδεολογικοπολιτική ταυτότητά μας. Δεν ήταν ποτέ χαρακτηριστικό του πολιτικού μας ήθους η έπαρση που ξεδιπλώθηκε από τον «γαλάζιο» βουλευτή του νομού μας, που επιχαίρει γιατί «βάφτηκε γαλάζιος ο νομός Λασιθίου». Επομένως, δικαίως αγωνιούσε και πέτυχε τελικά ο κ. Ζερβάκης την υποστήριξή του, ώστε από κοινού να χρωματίσουν «μπλε» τον χάρτη του Δήμου με τη βοήθεια και των «χρωματισμένων» του υποψηφίων.

Επιπλέον, είναι γνωστό, προεκλογικά και μετεκλογικά, ότι  ποτέ δε δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις. Δε δημιουργήσαμε ουτοπίες. Κρατούμε μέσα μας όσα κουβεντιάσαμε και ακούσαμε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του καθενός συμπολίτη μας και δεσμευόμαστε ότι εμείς δεν ξεχνούμε. Κάνουμε πάντα αυτό που λέμε και αυτό που πρέπει.
Μας γνωρίζετε καλά…

Γνωρίζετε ποιοι είμαστε…       Γνωρίζετε τι μπορούμε να πετύχουμε…
Για αυτό έχουμε το θάρρος να σας κοιτάζουμε ευθέως στα μάτια, με περηφάνια για όσα κάναμε, και με εκτίμηση, γιατί εσείς μας δώσατε αυτήν τη δυνατότητα.
Σήμερα, ζητούμε να μας εμπιστευθείτε  την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, για να δώσετε ΣΑΦΗ και

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στο ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ, που με τις γνώσεις και την Αυτοδιοικητική του εμπειρία ΜΠΟΡΕΙ να επιταχύνει τις διαδικασίες, για να δώσει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον τόπο μας.
Θέλουμε το ΜΕΛΛΟΝ τώρα !    
Γραφείο Τύπου  Συνδυασμού  «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον»
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis