Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο 50χρονος που δέχθηκε πισώπλατη επίθεση με μαχαίρι

Image
μαχαιριά
 clock 14:12 | 23/12/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Νοσοκομείο του Αιγίου νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, 50χρονος Έλληνας με τραύματα στην πλάτη και κάτω από τη μασχάλη, μετά την πισώπλατη επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από 44χρονο Αλβανική καταγωγής, το μεσημέρι της Κυριακής στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας.

Το περιστατικό συνέβη όταν, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το θύμα, μετέβη στο σπίτι του δράστη προκειμένου να μεταφέρει ποσότητα κρασιού. Κατά την παραμονή του στο σημείο φέρεται οι δυο άνδρες να είχαν κάποιο λεκτικό επεισόδιο, χωρίς όμως αυτό να πάρει διαστάσεις. Κατά την αποχώρηση του 50χρονου από την οικία του 44χρονου και ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του, δέχθηκε πισώπλατα πλήγμα από τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site, το μαχαίρι μήκος 12 εκατοστών, βρέθηκε πεταμένο σε χωράφι, περίπου 20 μέτρα από τον τόπο του συμβάντος. Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια της λογομοχίας που οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο.

Ο 44χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis