Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Δεν λέει να... βάλει μυαλό ο 38χρονος - Μετά την καταδίωξη στον ΒΟΑΚ, συνελήφθη ξανά

Image
συλληψη
 clock 12:33 | 16/07/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο βρίσκεται για ... πολλοστή φορά από χθες βράδυ ένας 38χρονος άνδρας από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μαζί με έναν 30χρονο ομοεθνή του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ekriti.gr πρόκειται για τον 38χρονο άνδρα που πριν από λίγο διάστημα είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική καταδίωξη στον ΒΟΑΚ από το Γιόφυρο μέχρι τις Σίσες.

Ο 38χρονος επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο το οποίο όμως λόγω της αυξημένης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, κινητοποίησε την Αστυνομία η οποία άρχισε να το καταδιώκει.

Στην Εθνική οδό, από το Γιόφυρο έως τις Σίσσες, ο 38χρονος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ενώ όταν πια τα λάστιχά του τον... πρόδωσαν και αναγκαστικά σταμάτησε πάνω στην Εθνική, όχι μόνο δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη αλλά έκανε τα πάντα για να μην το βγάλουν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο.

Πρόκειται όπως λένε οι αστυνομικοί που τον γνωρίζουν καλά, για ένα προκλητικό και επικίνδυνο άτομο το οποίο πολλές φορές προκαλεί τις Αρχές με τη συμπεριφορά του προσπαθώντας να εμβολίσει οχήματα της της Αστυνομίας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακές.

Να σημειωθεί ότι ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί τον Μάιο και αρχές του Ιούλη πρωταγωνίστησε στην καταδίωξη επί του ΒΟΑΚ.

Τι κι αν οι συστάσεις του Δικαστηρίου ήταν αυστηρές. Ο 38χρονος δεν φαίνεται να τις έλαβε σοβαρά υπόψιν του αφού χθες βράδυ, συνελήφθη ξανά από την Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κάτι που ξέρει καλά, σχολιάζουν αστυνομικοί κύκλοι στο Ηράκλειο.

Στον 38χρονο, μετά την κινηματογραφική καταδίωξη, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί για τις 19 Οκτωβρίου. 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis