Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Χωρίς νερό το Κράσι - Με ...δακτύλιο η υδροδότηση του χωριού

Image
Κρασι νερο βρυσες
 clock 10:07 | 05/08/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Χωρίς νερό παραμένει το χωριό Κράσι του Δήμου Χερσονήσου, ενώ και οι ιστορικές βρύσες του χωριού έχουν στερέψει, γεγονός που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς εν μέσω καλοκαιριού, οι λίγοι επισκέπτες που επισκέπτονται την περιοχή, απογοητεύονται όταν διαπιστώνουν την κατάσταση που επικρατεί.

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο πάτερ Μανώλης, εφημέριος στον Ιερό Ναό στο Κράσι, η υδροδότηση γίνεται με το ..σταγονόμετρο και με "δακτύλιο" αφού τη μία ημέρα έχει νερό το ένα τμήμα του χωριού και την άλλη ημέρα το άλλο.

"Πριν από τις 17 Ιουλίου, στο χωριό υπήρχε άφθονο νερό. Ξαφνικά τα πάντα άλλαξαν. Πλέον οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται καθημερινά, το νερό στα σπίτια πάει μέρα παρά μέρα, ενώ και οι (λίγοι) επισκέπτες που έχουμε στον τόπο μας, απογοητεύονται από την εικόνα που παρουσιάζουν οι ιστορικές βρύσες του χωριού", σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Το Ράδιο Κρήτη έχει αναδείξει το θέμα με την υδροδότηση του χωριού και τις κινήσεις που κάνει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis