Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αγωγή κατά της δημοτικής αρχής για τη λαϊκή αγορά

Image
Λαϊκή αγορά
 clock 11:12 | 03/06/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Αγωγή εναντίον της δημοτικής αρχής για παράβαση καθήκοντος ετοιμάζουν να καταθέσουν περίπου 25 άτομα της οδού Ραυτοπούλου, τα οποία έχουν συλλέξει και υπογραφές. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς για 6η συνεχή χρονιά, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλαπλές προστριβές ανάμεσα σε κατοίκους, παραγωγούς και εμπόρους. Διαμαρτυρίες και από κατοίκους της οδού Γορτύνης στα Καμίνια δέχτηκε το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ και ο Μανώλης Αργυράκης στην εκπομπή του, καθώς η εκεί αγορά λειτουργεί για 7 χρόνια, καταστρατηγώντας τον “κανόνα του ενός έτους λειτουργίας των λαϊκών ανά δρόμο”

Αναφορικά με τη λαική αγορά της Νέας Αλικαρνασσού και των παλινωδιών που τη χαρακτηρίζουν, ο Πρόεδρος Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Σκουλάς είπε ότι “Δεν υπάρχει διαφωνία σχετικά με τη λαϊκή αγορά της Νέας Αλικαρνασσού με τη δημοτική αρχή”

“Συνεργαζόμαστε “αγκαζέ” με τον δήμο Ηρακλείου και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η λαϊκή από την οδό Γορτύνης που λειτουργεί επί 7 χρόνια μεταφέρεται στην οδό Ισαύρων, ενώ αυτή της οδού Ραυτοπούλου μετακινείται στην οδό Παρασκευοπούλου.

Τέλος, ο  κ Σκουλάς αναφέρθηκε στην μακρόπνοη πολιτική της Περιφέρειας για θεσμοθέτηση μόνιμων λαϊκών αγορών- κάτι που ωστόσο εκκρεμεί εδώ και χρόνια...

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis