Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Πρόστιμα μόνο στα μαγαζιά - Και στις πλατείες;

Image
Το "πάρτι" μεταφέρθηκε στην πλατεία
 clock 14:48 | 12/08/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Έχουν αρχίσει τα... "όργανα" με αφορμή το νέο μέτρο που εφαρμόστηκε από τα μεσάνυχτα και προβλέπει κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 έως τις 07.00 το πρωί. Οπως έγραψε το ekriti ήδη έπεσαν οι πρώτες "καμπάνες" σε ιδιοκτήτες που δεν πειθάρχησαν, αν και οι περισσότεροι έκλεισαν στην ώρα τους τα μαγαζιά.

Στο Ηράκλειο οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες σε όλο το κέντρο αλλά και σε άλλες περιοχές, μάλιστα γυρω στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, το κλιμάκιο βρέθηκε στο Mare στην παραλιακή, το οποίο ήταν κλειστό.

Όμως το πάρκο παραδίπλα, ήταν γεμάτο κόσμο, όπως καταδεικνύει η φωτογραφία του ekriti, μόνο που εκεί η αστυνομία δεν πήγε να ελέγξει.

Οι ίδιες εικόνες καταγράφονται και σε άλλες περιοχές του νησιού, με κόσμο να κάνει τις βόλτες του ο ένας δίπλα στον άλλο και χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης κάνουν λόγο για απίστευτη υποκρισία από πλευράς κυβέρνησης, η οποία από τη μια επιβάλλει απίστευτα περιοριστικά μέτρα στις ήδη δοκιμαζόμενες από την πανδημία, επιχειρήσεις, με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, και από την άλλη κλείνει τα μάτια στις εικόνες συνωστισμού και συγχρωτισμού, σε πάρκα, πλατείες και δρόμους. Και όλα αυτά στην Κρήτη, την περιφέρεια με πολύ λιγότερα κρούσματα, σε σχέση με άλλες, στις οποίες δεν επιβλήθηκε το κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis