Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Η Ανυπότακτη Κρήτη για την επίσκεψη Τσίπρα

Image
τσίπρας ανώγεια
 clock 20:22 | 03/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανακοίνωση από την "Ανυπότακτη Κρήτη" με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη.

Αναλυτικά:

Επικοινωνιακά προεκλογικά πυροτεχνήματα και αντιστροφή της πραγματικότητας χαρακτηρίζουν την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη. 
Μίλησε για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης, για το ότι η Ελλάδα έγινε συνώνυμο της ανάκαμψης, ότι έβαλε τέλος στην λιτότητα κτλ. Ξέχασε να μας μιλήσει για τα αιματηρά πλεονάσματα, την διαρκή επιτροπεία της ΕΕ, για το ληστρικό χρέος που συνεχίζει να πληρώνει ο ελληνικός λαός και για το «μνημόνιο διαρκείας» που θα συνεχίζεται μέχρι το 2060.
 Μας μίλησε για την «προοδευτική» διακυβέρνηση Αρναουτάκη-ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια. Και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού μαζί προώθησαν και προωθούν μια λογική καταστροφικής (τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους εργαζόμενους ) ανάπτυξης για την Κρήτη, με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων, με το παράλογο σχέδιο υλοποίησης του αεροδρομίου στο Καστέλλι, με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την παράδοση του νησιού σε ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Υποσχέθηκε και αυτός με την σειρά του για ΒΟΑΚ χωρίς διόδια, αφού εγκαινίασε το τμήμα Γούρνες-Χερσόνησος, προσπαθώντας να μας πείσει μαζί με τον κ΄. Περιφερειάρχη ότι προωθούν έργα υποδομής για το νησί. Ο κρητικό λαός τα είδε τα έργα υποδομής τους, και του κ. Τσίπρά και του κ. Αρναουτάκη ( αλλά και των  προκατόχων τους) στις πρόσφατες κακοκαιρίες, όπου ζήσαμε τεράστιες καταστροφές. Ούτε οι φωτογραφίες και τα παχιά λόγια σε εγκαίνια, ούτε και τα ψίχουλα των αποζημιώσεων μπορούν να χρυσώσουν το χάπι. 
Η Ανυπόταχτη Κρήτη θα είναι στη πρώτη γραμμή των αγώνων του Κρητικού λαού προκειμένου να βάλουμε φραγμό στα σχέδια περιφέρειας-κυβέρνησης-ΕΕ που προσπαθεί να μας πλασάρει ο κ. Τσίπρας  ….για προοδευτικά. Δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis