Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Βρήκαν τον ληστή των 19.500 ευρώ

Image
ληστεια πυργος
 clock 15:15 | 30/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Υπόθεση ληστείας που είχε γίνει την 1η Μαρτίου του 2018 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου με θύμα έναν 41χρονο, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τη διάπραξη της  ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, τα εσάνυχτα εκείνης της ημέρας άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με την απειλή όπλου απέσπασε από τον 41χρονο, το χρηματικό ποσό των 19.500 ευρώ.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 30χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και θήκες μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Ο 30χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου για την τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στη συγκεκριμένη ληστεία.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis