Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Με τον Αυγενάκη η Ηράκλεια Πρωτοβουλία

Image
aygenakis.jpg
 clock 15:23 | 21/10/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε αντιπροσωπεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας το περασμένο Σάββατο.  Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της παράταξης  κ. Άννα Παπαχρονάκη, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανόλης Βασιλάκης, τα μέλη της Γραμματείας κ.κ. Μιχάλης Αγριόγιαννος, Κώστας Βαρβεράκης και τα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού κ.κ. Στέλιος Ζαχαριουδάκης και Μιχάλης Ταρουδάκης.
Τα μέλη της “Πρωτοβουλίας” παρέδωσαν στον κ. Υφυπουργό την πρόταση για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Ηρακλείου της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, μια πρόταση που συμπεριλαμβάνεται στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης κι έχει ήδη κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τη σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου.
Την πρόταση αυτή επεξεργάστηκε  η Επιτροπή Αθλητισμού και Αθλητικών Υποδομών της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας και όπως αναφέρεται και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, “η διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων θα συμβάλει στην ανάδειξη του Ηρακλείου σε κέντρο αναφοράς στη Μεσόγειο και θα εξοπλίσει την πόλη με σημαντικές υποδομές, μεταξύ αυτών και ένα κλειστό κολυμβητήριο 5000 θέσεων, που τόσο έχει ανάγκη.”
Ο κ. Αυγενάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υποστήριξη της πρότασης αυτής, αφού προηγουμένως αποφασίσει ο Δήμος Ηρακλείου να καταθέσει τη σχετική αίτηση στα αρμόδια όργανα. Ο κ. Υφυπουργός  μας ενημέρωσε ακόμα, ότι το Υπουργείο σχεδιάζει την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης, έτσι ώστε να έχει την προοπτική να διεκδικήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis