Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Στο Αρκαλοχώρι η Γεννηματά: Δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς

Image
γεννηματά ηράκλειο
 clock 13:57 | 01/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Την πεποίθηση ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι «ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή νέες περιπέτειες», εξέφρασε με δηλώσεις της στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μ. Αργυράκη, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, που από χθες πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη και απόψε θα μιλήσει στις 19.30 στο Αρκαλοχώρι. 

Αναφερόμενη στη δήλωσή της περί ψήφου ανοχής στη ΝΔ, είπε ότι αυτή είναι μία συζήτηση της επόμενης ημέρας και ότι το ΚΙΝΑΛ αποτελεί παράγοντα σταθερότητας στη χώρα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε με συγκίνηση για τη «θερμή» υποδοχή του κόσμου στην Κρήτη με την οποία, όπως είπε, έχει στενούς προσωπικούς δεσμούς ενώ αναφέρθηκε στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά καθώς και για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι η παράταξη που «έβγαλε χιλιάδες Έλληνες από το περιθώριο και τους έδωσε την ευκαιρία να ζήσουν καλύτερα. 

Μίλησε για το στόχο της που παραμένει ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και αναφέρθηκε στα περί ψήφου εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τη δήλωση που έκανε προ ημερών πυροδοτώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Όπως είπε, αυτή είναι μια συζήτηση της επόμενης ημέρας ενώ για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι παράγοντας σταθερότητας που δεν ασκεί στείρα αντιπολίτευση.

Για το θέμα των πιθανών συνεργασιών, πάντως, επισήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει χαράξει μία αυτόνομη πορεία και «δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς».

Κάλεσε δε, όσους έχουν απογοητευτεί από την επιλογή τους να ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ ενώ, όπως σημείωσε, «δεν θα πρέπει να απεμπολήσουμε την εθνική μας κυριαρχία».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis