Παρθενικοί αγώνες πινγκ-πονγκ στη Λάρισα

Διοργανώθηκε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 19:43

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Λάρισας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας(Β τοπικής κατηγορίας) που διοργάνωσε η ΕΦΟΕΠΑ με τον λαρισινό σύλλογο «Δύναμη». Πήραν μέρος ομάδες από πολλές πόλεις της Ελλάδας και συγκεκριμένα ο Ο.Ε.Α Βέροιας, Α.Ο. Προοδευτική Τούμπας (Θεσσαλονίκη), Απόλλων Βόλου και Φ.Ο. Καρδίτσας.

Για τον λαρισινό σύλλογο συμμετείχαν οι αθλητές Αμπελακιώτης Σ., Παπαβαΐτσης Π., Αγγελίδης Δ., Γκότσης Μ.,Ζησούλης Κ. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν : Δύναμη-ΟΕΑ Βέροιας 1-4, ΦΟ Καρδίτσας-ΕΦΕΑ Απόλλων Βόλου 4-3, Προοδευτική τούμπας-ΕΦΕΑ Απόλλων Βόλου 1-4, ΟΕΑ Βέροιας-ΦΟ Καρδίτσας 1-4, ΟΕΑ Βέροιας-Προοδευτική τούμπας 3-4, ΕΦΕΑ Απόλλων Βόλου-Δύναμη ΑΣ Λάρισας 4-0. Για πρώτη φορά στη Λάρισα διοργανώθηκαν διασυλλογικοί αγώνες με πολλές ομάδες και ο προπονητής της Δύναμης Στέφανος Αμπελακιώτης δήλωσε : «Αν και η ομοσπονδία μας ήταν επιφυλακτική να μας δώσει αγωνιστικές στη Λάρισα κάναμε την αρχή στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας και όλα πήγαν περίφημα τις διοργανώσαμε άριστα αν κρίνω ότι δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό αρνητικό θέμα αλλά και τις θετικές γνώμες όλων των ομάδων που φιλοξενήσαμε. Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου για το γεγονός ότι όχι μόνο αγωνίσθηκαν αλλά και βοηθήσανε να στηθεί η αίθουσα την παραμονή των αγώνων ενώ ανήμερα προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα στους αγώνες που δώσανε. Έχουμε μια καλή βάση για να πατήσουμε γερά και να ανεβάσουμε πιο πάνω όχι μόνο την ομάδα ανδρών αλλά και τα κορίτσια μας στη γυναικεία ομάδα που έχει κάνει και νίκη στην Ορεστιάδα που παίξαμε. Δεν θα αναφερθώ στα αρνητικά θέματα που δεν αφήνουν το άθλημά μας να αναπτυχθεί και θα εστιάσω στα θετικά όπως είναι η προοπτική που έχει το άθλημά μας στη Λάρισα και πιστεύω ότι με λίγη στήριξη θα δώσει πολλά στη Λάρισα και στα παιδιά κυρίως που έχουν την ανάγκη να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους. Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός κόσμος που ήθελαν να δουν πώς είναι οι αγώνες του αθλήματος και να θαυμάσουν το εντυπωσιακό ολυμπιακό άθλημα και κυρίως ήταν αθλητές και γονείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass