Αύριο οι επαναληπτικοί Κυπέλλου της ΕΠΣΛ

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.-ΠΟΕ, ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ-ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2019 16:02

Αύριο το απόγευμα θα γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι φιναλίστ του φετινού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, καθώς διεξάγονται οι επαναληπτικοί των δύο ημιτελικών.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 στο γήπεδο Νεάπολης Α΄, κοντράρονται Ηρακλής Λάρισας και ΠΟΕ, σ' ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Ελασσόνας στο πρώτο ματς επικράτησε με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Φυσικά ο πρωτοπόρος της Α΄ΕΠΣΛ, τα θέλει… όλα τη φετινή χρονιά και θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Την ίδια ώρα(17:00), στο γήπεδο «Μουσιάρης-Ζέρμας» στο Δαμάσι, Δαμασιακός και Σμόλικας έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να πάνε στον τελικό, καθώς η πρώτη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στη Φαλάνη και το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες και στους δύο. Αναμένεται πως και εδώ θα γίνει μια αμφίρροπη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο εξίσου πολύ καλές ομάδες.

ΝΑΥΛΩΝΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΕ

Από τη διοίκηση του ΠΟΕ ανακοινώθηκε πως για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας που θα θελήσουν να βρεθούν στο παιχνίδι, θα ναυλωθεί λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 15:00 από την Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας με προορισμό το γήπεδο του Ηρακλή Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass