Με το δεξί η ΑΕ Κιλελέρ

*ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΕ 2-1 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΟ "ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ" ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 15:00

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕ Κιλελέρ, η οποία στο παιχνίδι με το οποίο άρχισε ο φετινός μαραθώνιος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας επικράτησε της Αμπελιάς με 2-1.

Νικηφόρα πρεμιέρα για την ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα, που βάσει της αγωνιστικής της εικόνας κρατά μόνο το τελικό αποτέλεσμα από τη χθεσινή αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η Αμπελιά αν και είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε τον αντίπαλό της και κινήθηκε πιο επιθετικά, δεν επέδειξε την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ ασφαλείας πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το ημίωρο χάρη στα γκολ του Κ. Χατζή στο 18’ (μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και πλάσαρε εύστοχα) και του Παπαχρήστου στο 27’ (με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα Κουκούτση στη σέντρα του Ζιόμπουρα).

Η Αμπελιά μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 29’, όταν ο Περδίκης με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 41’ ο διαιτητής κ. Κουκούλης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και μαζί με τους δύο βοηθούς αποχώρησε στα αποδυτήρια, λόγω έντασης που σημειώθηκε μεταξύ παικτών των δύο ομάδων με αφορμή τον τραυματισμό του Κ. Χατζή (δέχθηκε πάτημα στο κεφάλι από αντίπαλό του), ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Αμπελιά μετέφερε το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή πιέζοντας για την ισοφάριση. Στο 48’ ο Πλιάγκας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία και στο 51’ τον «μιμήθηκε» ο Πράπας, ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.

Στο 55’ το Κιλελέρ απείλησε με τον Παπαχρήστο, ενώ η μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 75’ όταν το δυνατό σουτ του Φορτομάρη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Αμπελιά έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 83’ με τον Σερίφη, που μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε χωρίς πίεση, πέρασε άουτ, ενώ στο 86’ σημειώθηκε η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Παπαχρήστος έκλεψε την μπάλα, προσπάθησε να πλασάρει τον Κουκούτση αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Νάκα.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας, Τζαβέλας, Γ. Χατζής, Γουρνάρης, Παπαχρήστος (90’+1’ Νασιούλας), Φορτομάρης, Λένας, Κολοβός (90’+3’ Ντελόπουλος), Κ. Χατζής (45’+1’ λ.τ. Κασιός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Καραγιάννης (46’ Παρασκευούδης), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Κορδαλής, Πλιάγκας, Καλούσης (80’ Σερίφης), Σταθάκος (60’ Φακίτσας), Γκαραλιάκος, Πράπας (87’ Δάσσιος).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Έξι παιχνίδια (καθώς η αναμέτρηση Σμόλικας-ΠΟΕ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 18/9) περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ (17:00). Αναλυτικά:

Βλαχογιάννι-Δαμασιακός

Τύρναβος 2005 – Μακρυχώρι

Αχιλλέας Φ.- Αβέρωφ (γήπ. Βαμβακούς)

Αργυροπούλι-Αμπελωνιακός

Δωτιέας Αγιάς- Μαυροβούνι

Λάρισα 2012-Φαλανιακός (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass