Πολύτιμη νίκη το Αργυροπούλι, παλικαρίσιος βαθμός του Αμπελωνιακού

Ενώ το Κιλελέρ συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από 4 αγωνιστικές στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί ΠΟΕ, Φαλανιακός, Μακρυχώρι, Σμόλικας και Δωτιέας Αγιάς

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2019 22:12

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα παρουσιάζει το πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.


Η ΑΕ Κιλελέρ συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο με «4 στα 4» μετά το 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα πολύ σημαντική κρίνεται η εκτός έδρας νίκη της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-1 επί του Δαμασιακού, ενώ παλικαρίσιο βαθμό μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι με δραματικό φινάλε πήρε ο Αμπελωνιακός μέσα στην Αμπελιά (3-3).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας τα θεωρητικά φαβορί επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους και συγκεκριμένα ο ΠΟ Ελασσόνας νίκησε τον Τύρναβο με 3-0, ο Φαλανιακός το Αβέρωφ με 4-1 εκτός έδρας, ο Αετός Μακρυχωρίου το Μαυροβούνι με 2-0 επίσης εκτός έδρας, ο Σμόλικας Φαλάνης με 3-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων και ο Δωτιέας Αγιάς με 4-0 τη Λάρισα 2012.
Αναλυτικά η αγωνιστική δράση της 4ης ημέρας του μεγάλου τοπικού πρωταθλήματος:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κιλελέρ- Βλαχογιάννι    1-0
ΠΟ Ελασσόνας-Τύρναβος 2005    3-0
Δωτιέας Αγιάς-Λάρισα 2012    4-0
Αβέρωφ –Φαλανιακός    1-4
Μαυροβούνι- Μακρυχώρι    0-2
Σμόλικας -Αχιλλέας Φ.    3-0
Αμπελιά-Αμπελωνιακός    3-3
Δαμασιακός- Αργυροπούλι    1-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κιλελέρ    5-1    12
ΠΟ Ελασσόνας    17-3    10
Φαλανιακός    13-2    10
Μακρυχώρι    9-3    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Σμόλικας    9-4    8
Δωτιέας Αγιάς    10-1    7
Αβέρωφ    5-6    7
Αργυροπούλι    4-9    6
Αμπελιά    12-9    4
Τύρναβος 2005    4-6    4
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Βλαχογιάννι    3-8    4
Μαυροβούνι    1-4    2
Αμπελωνιακός    4-9    1
Δαμασιακός    3-8    1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αχιλλέας Φ.    3-12    1
Λάρισα 2012    2-18    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/10, 16:30)
Βλαχογιάννι    -    Αχιλλέας Φ.
Λάρισα 2012    -    Κιλελέρ
Αργυροπούλι    -    Σμόλικας
Μακρυχώρι    -    Δωτιέας Αγιάς
Τύρναβος 2005    -    Δαμασιακός
Αμπελωνιακός    -    Μαυροβούνι
Φαλανιακός    -    ΠΟ Ελασσόνας
Αμπελιά    -    Αβέρωφ

 

ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα του Κιλελέρ, αυτή τη φορά με 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης. «Δράστης» για δεύτερη αγωνιστική σειρά ο Τζέκα που με το γκολ που πέτυχε στο 47’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Το γκολ επετεύχθη με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Κολιού. Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση ο αμυντικός της Δόξας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά πολύ κοντά στο γκολ στο 3’ όταν ο Κ. Χατζής είχε δοκάρι. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσιάρα και μία με τον Κωνσταντινίδη στο πρώτο μέρος, ενώ στο 87’ μία ακόμα καλή στιγμή είχε ο Αλεξίου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Καραγιάννης, με βοηθούς τους κ. Τέγο Δ. και Πάλλα.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Χατζής Γ., Τζαβέλλας, Γουρνάρης, Κολοβός (90’ Θεοδωρόπουλος), Φορτομάρης (88’ Βέης), Χατζής Κ. (83’ Ζιόμπουρας Θ.), Τζέκα, Λένας (73’ Κουτσιαρής).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Λιάκος, Κολιός, Μητούλας, Σαΐτης (90’ Τασιούλης), Κωνσταντινίδης (66’ Ράχης), Κοντοθανάσης, Τσιάρας, Νάτσης (90’ Φράντζας), Αλεξίου (90’ Πέτρου).

 

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Χωρίς να φορτσάρει, σε ρυθμό «ρελαντί», ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε άνετα της ομάδας του Τυρνάβου με 3-0.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και ήταν τα «αφεντικά» στον αγώνα, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε σημαντικές φάσεις.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κέρδισαν μάλλον εύκολα ακόμη 3 πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν φιλότιμα για κάτι θετικό στην Ελασσόνα, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Γούπου.
Τα γκολ:
2’: «Με το καλημέρα», από τα αριστερά ο Πετάνι δίνει την μπάλα στον Λαζαρίδη, που με ωραίο σουτ κάνει το 1-0.
31’: Ωραία ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών, με τον Ματούλα από τα αριστερά να δίνει την μπάλα στον Χάμο, που με τη σειρά του μεταβιβάζει στον Μπαρλαγιάννη που με σουτ γράφει το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
76’: Ο ορεξάτος νεοεισελθών Πεπκολάι από τα δεξιά δέχεται την μπάλα από τον Πετάνι και με δυνατό σουτ γράφει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Αγγελούλη, Νίκζα, Μίχου.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζήσης): Γούπος, Μπούσιας(80’ Καραγκιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Πετάνι, Χάμος, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης Ν.(63’ Ζηρδέλης), Ματούλας(85’ Παναγιώτου), Λαζαρίδης(74’ Πεπκολάι).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Καμάκας-Χρ. Καπελιάνης): Φαρμάκας, Τσέζμα, Κατσαρός, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Γανός, Τσακουρίδης, Μανακούσιος (81’ Δασκαλόπουλος), Πίρε (81’ Πέτρο), Πρισακάρου (λ.τ. 63’ Βλιώρας), Βερίκοκος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Αβέρωφ πέτυχε ο Φαλανιακός, υποχρεώνοντας την ομώνυμη ομάδα στην πρώτη της φετινή ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια.
Οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με το πλασέ του Μπλέντι μετά από φάουλ του Τσιάκου, ενώ τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον κίνδυνο και ο Β. Λυγούρας με σουτ έγραψε το 0-2.
Ο Φαλανιακός κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος όταν στο 33’ με πέναλτι ο Τσιάκος (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μούτσα) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Στο 50’ ήταν η σειρά του Λεσάι να χριστεί σκόρερ, με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (0-4), ενώ στο 69’ ο Λιλολάρι με πέναλτι (το κέρδισε ο Κουσιάς από τον Μπλέντι) μείωσε σε 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Πατέτσο.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος, Χάνι (59’ Στεργίου), Μήτσιος, Μπαστούνης, Μούτσα, Λιλολάρι, Μπαρούτας (82’ Λευκόπουλος), Αλατάς, Κουσιάς (72’ Κυριακος), Παρλάντζας, Γραμμένος (69’ Ταστεμερίδης)
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Μάλντζαρης, Πανταζής, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος (62’ Αλατάς), Λυγούρας, Πανταζής Γ. (53’ Φουσίκας), Sheshi, Ιωαννίδης, Τσιάκος (53’ Αντωνόπουλος), Λεσάι (57’ Ντανίκας)

 

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Ο ΑΕΤΟΣ
Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Μαυροβούνι οι παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν δίκαια βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα την ομώνυμη ομάδα και διατήρησαν το αήττητο προσθέτοντας την τρίτη νίκη στο ενεργητικό τους.
Το σκορ άνοιξε στο 56’ ο Μπενεχούτσιος, ύστερα από ασίστ του Μάντζαρη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση αποβλήθηκε από το Μαυροβούνι ο Ακριβόπουλος (δεύτερη κίτρινη κάρτα) με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα.
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Κλούρας με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, μετά από πάσα του Μπόντε.
Σε γενικές γραμμές ο Αετός έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες (κυρίως με τους Κατσαμάγκα, Κολοβό, Ιωαννίδη που έχασαν τετ-α-τετ), ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Κουμπούρα και Μπόντε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη φάση για το Μαυροβούνι που διαμαρτυρήθηκε υποστηρίζοντας ότι ο Σιάτρας προσπάθησε να σκοράρει με το χέρι, ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
Επίσης στο 81’ μετά από λάθος αμυνομένου του Αετού, ο Βούκουτος έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Μάνο.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (70’ Νότας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος (68’ Κολιοφούτης), Χατζηλιάδης, Μπαντζέλας, Βούκουτος (80’ Προβίδας), Σπανός (59’ Γαρουφαλιάς), Ακριβόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Μητρούσκας (68’ Γκαμπέτας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής (83’ Παπαδόπουλος), Κολοβός, Μάντζαρης (61’ Κλούρας), Κατσαμάγκας, Μπόντε (83’ Ιωαννίδης), Μπενεχούτσιος.

 

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ
Εύκολο απόγευμα στη Φαλάνη για τον Σμόλικα, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 3-0 και παράλληλα άφησε τους Φαρσαλινούς με μόλις έναν βαθμό στην τέταρτη «στροφή» της διοργάνωσης.
Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Μπέτσης με ωραίο πλασέ, στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, έπειτα από μπαλιά «ποίημα» του Παπαγεωργίου στην πλάτη της άμυνας των Φαρσαλινών. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή του αγώνα, με τον Αχιλλέα να προσπαθεί να βρει χώρο με αντεπιθέσεις.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ ο Μολάς ευστόχησε από την «άσπρη» βούλα, απέναντι στον Παρθένη με πέναλτι που κέρδισε ο Ηλιόπουλος, σημειώνοντας το 2-0. Στο 60’ αποβλήθηκε ο Τσιρογιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Σμόλικα, ενώ ο Γκατζούλης στο 69’με σουτ βολίδα από τα δεξιά πέτυχε το 3-0. Ο Αχιλλέας έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να «μπει» στο παιχνίδι, στο 76’ και 77’ όταν ο Πετράκης με δυνατό σουτ αρχικά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ο Ζιώγας στη συνέχεια με δυνατή κεφαλιά είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη. Εν τέλει, η ομάδα του Σμόλικα πέτυχε ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Δήμου και Ν. Κοτούμπα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Σκούπρας, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μόλας, Ηλιόπουλος (70’ Γκατζιούρας), Παπαγεωργίου (65’ Καρέντζος), Μπέτσης (60’Κολοβός), Γκατζούλης (75’Χασιώτης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Παρθένης, Μπερσιάνης, Γκούνης (60’ Πετράκης), Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Τλούπας, Αναγνώστης (40’ Τσούλης Θ.), Τσούλης Δ. (26’ λ.τ. Γαγάρας), Παρθένης, Πετράκης, Ζιώγας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ
Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για τον Δωτιέα Αγιάς που επικράτησε της Λάρισας 2012 με 4-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με το κοντινό πλασέ του Καρβούνη, ενώ στο 21’ ο Γιωργής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του γράφοντας το 2-0.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Τσατσαλίδης, ο οποίος στο 48’ με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Μαλάκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 62’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο ίδιος παίκτης είχε και ένα δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Μπατζιανούλη.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Κόκκινος, Χονδροδήμος, Μπαρούτζας, Μάντσε (55’ Φουκαλάς), Ντακούλας, Κορλός, Μαλάκος (84’ Χαλδούπης), Γιώργης (75’ Μαγιάκος), Καρβούνης, Τσατσαλίδης.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α., Γκουτζαμπασούλης (55’ Σκέντζας), Φλώρος Ν., Δημόπουλος, Ελιζόπουλος (50’ Τσιτσόπουλος), Φλώρος Π., Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος, Κίτσος, Δόνος.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδο Μεσοχωρίου επί του Δαμασιακού με 2-1 πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου. Αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά και δημιούργησαν ευκαιρίες, τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όταν στο 41’ ο Τσούτσας στην αντεπίθεση πλάσαρε, ο Μιγδάνης απέκρουσε και ο επερχόμενος Νταμπαλέτσιος σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51’ η Δόξα διπλασίασε τα τέρματά της όταν μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ του Κόκκορα, ο Τσούτσας παραβίασε εκ νέου την αντίπαλη εστία.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι τυπικά γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και μείωσαν σε 1-2 στο 85’ με τον νεαρό Μπουκουβάλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λόλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Χασιώτη.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης (58’ Τσιάλτας), Μουσιάρης Δ., Δούκας, Μουσιάρης Θ. (54’ Μπουκουβάλας), Πούτας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος (64’ Λέτσιος), Λόλας.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Καλόγηρος, Σακοράφας Βασ., Σακοράφας Βαλ., Νταμπαλέτσιος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Λεσάι (76’ Πέρκας), Μάττος (37’ Κόκκορας), Πλιάτσικας (31’ Τσούτσας).

 

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ
Άγγιξε την έκπληξη ο Αμπελωνιακός αλλά δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη μέσα στην Αμπελιά και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 από τον τοπικό Ολυμπιακό, σ’ ένα παιχνίδι, το τελικό αποτέλεσμα του οποίου διαμορφώθηκε μετά από διπλή ανατροπή και είχε συναρπαστικό φινάλε.
Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κατσή, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38’ με τον Γκαραλιάκο και στο 41’ με τον Πράπα έκαναν την ανατροπή παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ (2-1).
Στο 74’ σημειώθηκε μία φάση για την οποία η Αμπελιά διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο Ηλιούδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Ο Αμπελωνιακός έχοντας αριθμητική υπεροχή κατάφερε στο 83’ να ισοφαρίσει με τον Χατζούλη, ενώ στο 84’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκαραλιάκο.
Κι ενώ η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο, ο Αμπελωνιακός στο 87’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Αλεξανδρής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βούκια έγραψε το 2-3.
Δύο λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Στ. Αλεξόπουλος του Αμπελωνιακού.
Το παιχνίδι ακόμα δεν είχε τελειώσει, με την Αμπελιά να απαντά στις καθυστερήσεις (90’+4’) ισοφαρίζοντας με τον Γκαραλιάκο σε 3-3. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Χήτου ο Αμπελωνιακός έχασε αντεπίθεση με τον Χατζούλη και την ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη πάνω στο νήμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χήτος, με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Κοσμάνο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Μπρισίμης): Κουκούτσης, Αγγέλης, Ηλιούδης, Ποτούσογλου, Περδίκης, Κορδαλής (80’ Σαλοκανάς), Πλιάγκας, Καλούσης, Σταθάκος (73’ Παρασκευούδης), Γκαραλιάκος, Πράπας (61’ Καραγιάννης).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Βραζιτίκος, Γκιόνα (56’ Βούκιας), Πάνου, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Aχ., Αλεξόπουλος Στ., Κατσής (58’ Βαρσάμης), Χατζούλης, Κουδέρης, Αλεξανδρής (89’ Κυρίτσης), Καριπίδης (46’ Γκαλμπογκίνης).

 

 

Αποχωρήσεις προπονητών

Παρελθόν για την ομάδα του Δαμασιακού αποτελεί ο Δημήτρης Μπουκουβάλας, μετά την ήττα από τη Δόξα Αργυροπουλίου με 2-1.
Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των «κυανολεύκων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά την περίοδο της προετοιμασίας λόγω εργασιών των ποδοσφαιριστών και ευχαρίστησε τη διοίκηση τους παίκτες και τον κόσμο του Δαμασιακού. Τόνισε ιδιαίτερα την περσινή επιτυχία της ομάδας που ήταν 15 ματς αήττητη, αλλά και την ιστορικής σημασίας πρόκριση της ομάδας, μετά από 50 χρόνια, σε τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ.
Χωρίς προπονητή βρίσκονται επίσης η Δόξα Αργυροπουλίου και ο Αμπελωνιακός, καθώς λύθηκαν οι συνεργασίες με τους Γ. Λυκοκώστα και Μ. Μαλαμά αντίστοιχα. Σχετικά με τη Δόξα Αργυροπουλίου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Βασιλείου φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή, με τον οποίο η ομάδα έχει συνεργαστεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass