«Σκόνταψαν» οι πρωτοπόροι, κερδισμένος ο Σμόλικας

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 22:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Οι ισοπαλίες των ισχυρών στη χθεσινή 5η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ δεν έφεραν μεγάλες ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ουσία είναι ότι καμία ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της άλλης για να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση. Ωστόσο, από το όλο σκηνικό επωφελήθηκε μόνο ο Σμόλικας που κέρδισε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής.


Συγκεκριμένα στο ντέρμπι κορυφής στη Φαλάνη, Φαλανιακός και ΠΟΕ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τους φιλοξενούμενους να χτυπούν στις καθυστερήσεις του α’ και του β’ ημιχρόνου (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 2-0 στο 44’), στο Καλοχώρι ο Αετός Μακρυχωρίου έμεινε στο 0-0 με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕ Κιλελέρ υποχρεώθηκε στην πρώτη της ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Μητσιμπόνας» από τη Λάρισα 2012.
Ο Σμόλικας πέρασε εύκολα από το Αργυροπούλι (1-4) και μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που μοιράζονται τη 2η θέση, οι Τύρναβος και Αμπελιά πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-0 Δαμασιακό και Αβέρωφ, αντίστοιχα, το Μαυροβούνι έσπασε το ρόδι στον Αμπελώνα (0-3), ενώ στο Βλαχογιάννι, ο Αχιλλέας αγκάλιασε τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι (1-1).
Αναλυτικά, η χθεσινή αγωνιστική δράση στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Το νικηφόρο σερί της ΑΕ Κιλελέρ σταμάτησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» απέναντι στη μαχητική Λάρισα 2012 (0-0). Ήταν η πρώτη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, η οποία, ωστόσο, δεν είχε μεγάλο κόστος για την ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα που διατήρησε το προβάδισμα των δύο βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούς τις δικές τους καλές στιγμές, αλλά έλειπε το γκολ.
Στο 57’ το Κιλελέρ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πατρίκης. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν τον αντίπαλό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Δ. Τέγο.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α., Σκέντζας, Δημόπουλος, Φλώρος Π. (76′ Κίτσας Α.), Γκουτζαμπασούλης, Κίτσιος Π., Ιορδανίδης Δ. (80′ Φλώρος Ν.), Κίτσιος Δ., Ελιζόπουλος, Τσιτσόπουλος.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Χατζής Γ., Ζιόμπουρας Αθ., Γουρνάρης, Φορτομάρης (89′ Κουτσιαρής), Κολοβός, Χατζής Κ. (75′ Βέης), Λένας (60′ Ντελόπουλος), Παπαχρήστος.

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής της Φαλάνης ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον ΠΟΕ (2-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ, το πρώτο στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και το δεύτερο στις καθυστερήσεις του β’ ημιχρόνου απέτρεψαν την ήττα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή διοργάνωση. Η ουσία είναι ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη (οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς τις προϋποθέσεις να το κάνουν) και να αναρριχηθεί στην κορυφή σε συνάρτηση με το στραβοπάτημα του Κιλελέρ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΟΕ να δείχνει πιο επικίνδυνος και να απειλεί την αντίπαλη εστία στο 7’ με τον Ν. Μπαρλαγιάννη (το σουτ του οποίου απομάκρυνε με τα πόδια ο Σούλι), στο 10’ με τον Ματούλα και στο 19’ επίσης με τον Ματούλα το κοντινό πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Μάλτζαρης σε κόρνερ. Ο Φαλανιακός αποδείχθηκε στη συνέχεια πιο ουσιαστικός και με τον πάντα επικίνδυνο Λεσάι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22’. Ο Λεσάι συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Ιωαννίδη, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και υπό πίεση πλάσαρε εύστοχα.
Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους γηπεδούχους που στο 44’ πήραν προβάδισμα ασφαλείας. Σκόρερ αυτή τη φορά χρίστηκε ο Τσιάκος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία άστοχη αντίδραση του Χάμου, πήρε την μπάλα, ελίχθηκε πολύ ωραία και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.
Δυστυχώς όμως οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι το α’ ημίχρονο είχε τελειώσει, σε αντίθεση με τον ΠΟΕ που πίστεψε ότι μπορούσε να μειώσει και το κατάφερε. Έτσι λοιπόν στο 45’+1’ ο Χάμος από πλάγια αριστερά και μέσα στη μεγάλη περιοχή έβγαλε τη σέντρα στον Ν. Μπαρλαγιάννη και ο τελευταίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Φαλανιακό να απειλεί τον αντίπαλό του δημιουργώντας δύο πολύ καλές στιγμές στο 48’ με τον Λεσάι και στο 50’ με τον Μαχαίρα. Ο ΠΟΕ αντέδρασε στο 52’ με τον Χάμο, το μακρινό σουτ του οποίου απέκρουσε ο Μάλτζαρης, ενώ στο 55’ χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία, όταν μετά τη σέντρα του Ματούλα, ο Λαζαρίδης προσπάθησε να πλασάρει πάνω στην κίνηση, αλλά δεν τα κατάφερε.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά τίποτα δεν μπόρεσε να αλλάξει μέχρι και λίγο πριν το τέλος. Ήταν το 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Νταμπώσης εκτέλεσε ένα πλάγιο, ο Χάμος έπιασε μία κεφαλιά προς τα πίσω, οι αμυνόμενοι του Φαλανιακού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον κίνδυνο και ο Σουγλής από κοντά με πλασέ (κι αφού η μπάλα κόντραρε) ισοφάρισε σε 2-2 αποτρέποντας την ήττα για την ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Μάνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό ντέρμπι παρακολούθησε ένας αρκετά σημαντικός αριθμός φιλάθλων (η κερκίδα του γηπέδου ήταν κατάμεστη).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Παχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Β. Λυγούρας (64’ λ.τ. Κολοβός), Γ. Πανταζής (80’ Ηλ. Πανταζής), Μπλέντι, Ιωαννίδης, Τσιάκος (84’ Χρ. Λυγούρας), Λεσάι (80’ Φουσίκας).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (80’ Καραγκιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Καραγκούνης, Χάμος, Πεπκολάι (79’ Α. Παναγιώτου), Ν. Μπαρλαγιάννης (61’ Ζηρδέλης), Ματούλας, Λαζαρίδης (61’ Πετάνι).

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ
Εύκολη νίκη στο Αργυροπούλι με 4-1 επί της τοπικής Δόξας πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Οι γηπεδούχοι (με τον Σπύρο Μπέλτσιο να δίνει οδηγίες από τον πάγκο) ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 20ό λεπτό με τον Λεσάι, όμως αυτό δεν τους βοήθησε για τη συνέχεια.
Ο Σμόλικας ζέστανε τις μηχανές του και αρχικά στο 21’ ισοφάρισε με την κεφαλιά του Μπέτση ύστερα από κόρνερ του Κακαζούκη, στη συνέχεια στο 26’ ο Ηλιόπουλος με προβολή μετά από φάουλ του Κακαζούκη έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2), ενώ στο 37’ ο Ζαμπέτας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 66’ ο Ηλιόπουλος μετά από ωραία ενέργεια (απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα).
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Γκαρέλη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Σακοράφας Χρ., Σακοράφας Β., Νικολακούλης, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τσιάγκος, Φουρτούνας (67′ Πέρκας), Λεσάι (60′ Μάττος), Τσούτσας, Καλόγηρος (29′ Κόκκορας), Νταμπαλέτσιος (39′ Πλιάτσικας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Ζαμπέτας (75’ λ.τ. Γκατζιούρας), Κολοβός, Σκούπρας (77’ Καρέτζος), Κακαζούκης, Μολάς, Λάλλος (80’ Τσούντσουρας), Μπέτσης, Γκατζούλης, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος (70’ Νασιάκος).

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε η νεοφώτιστη ομάδα του Μαυροβουνίου, η οποία επικράτησε στο γήπεδο Αμπελώνα του τοπικού Αμπελωνιακού με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.
Το σκορ άνοιξε στο 49’ ο Χατζηλιάδης, στο 77’ ύστερα από πάσα του Μούμου, ο Βούκουτος βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στις καθυστερήσεις στο 90’+2’ ο Προβίδας με πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ένα δοκάρι είχε ο Σπανός στο 19’.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραγιάννης, με βοηθούς τους κ. Δήμου και Ρουπέλα.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Βαρσάμης Δ., Γκιόνα (77′ Βαρσάμης Ε.), Πάνου, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Χαζούλης, Κυρίτσης (77′ Μεσημέρης), Βούκιας (82′ Χαδούλης), Κουδέρης, Αλεξανδρής, Κατσής (75′ Φετάου).
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (63’ Νότας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Κολιοφούτης (82’ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Σπανός (85’ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Βούκουτος.

Ο ΠΛΙΑΓΚΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Με το γκολ του Πλιάγκα στο 59’ ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-0 επί του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.
Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και υποδειγματικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-0, ενώ στο 75΄, είχε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Η ουσία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία πολύτιμη βαθμολογική ανάσα απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ που υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί ήττα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς 16χρονος επιθετικός της Αμπελιάς, Χουλιαρόπουλος (μεταγραφή από τον Ηρακλή Λάρισας), ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Μπατζιανούλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Καραγιάννης, Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Ποτούσογλου, Πλιάγκας (85′ Χουλιαρόπουλος), Παρασκευούδης (46′ Πράπας), Κορδαλής, Γκαραλιάκος (77′ Σταθάκος), Καλούσης (90’+’1 Μαγγόλας)
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος (75’ λ.τ. Γκίκας), Μπαστούνης, Μήτσιος, Αλατάς, Μούτσα, Παρλάντζας, Λιλολάρι, Γραμμένος, Θ. Ντέκας (65’ Ταστεμερίδης), Χάνι (68’ Κυριάκος), Μπαρούτας (72’ Σεμελιέτοφ).

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ
Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τα ισόπαλα αποτελέσματα σε Φαλάνη και «Γ. Μητσιμπόνας» έχασε ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος «κόλλησε» στο 0-0 με τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο Καλοχωρίου.
Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα είχε την υπεροχή των κινήσεων, πίεσε τον αντίπαλό της, αλλά δεν ήταν ουσιαστική στην τελική προσπάθεια. Είχε ωστόσο απέναντί της και τον έμπειρο πορτιέρο Μπρέλλα που όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια.
Κατσαμάγκας, Κολοβός, Κουμπούρας και Κωστόπουλος είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας απείλησε δύο φορές με τον Καρβούνη.
Η μεγάλη, ωστόσο, φάση σημειώθηκε στο 90’ όταν ο Σιάτρας στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπρέλλας δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δ. Κοτούμπα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Μπέτσιος (88’ λ.τ. Ιωαννίδης), Γκαμπέτας, Σιάτρας, Κουμπούρας, Μητρούσκας (46’ Μπόντε), Κολοβός (65’ Μπενεχούτσος), Ντιντής, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης (75’ Κλούρας), Κωστόπουλος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Κορλός, Ν. Γούτος, Ε. Γούτος, Κόκκινος, Ντακούλας (90’ Χονδροδήμος), Παπαγιαννούλης, Μαλάκος, Καρβούνης (80’ Τσιρογιάννης), Γιώργης (77’ Μάνσε), Τσατσαλίδης (85’ λ.τ. Γιαννουλέας).

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟ 90’+6’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Αγκαλιά με τη νίκη βρέθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο γήπεδο Βλαχογιαννίου, αλλά τελικά η γηπεδούχος Δόξα ευνοήθηκε από ένα λάθος των αντιπάλων και με πέναλτι στο 90’+6’ ισοφάρισε σε 1-1 υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους σε ισοπαλία.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Κατσανάκης εκτέλεσε με άψογο τρόπο φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή γράφοντας το 0-1.
Στο 70′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» τη νίκη όταν ο Αναγνώστης βρέθηκε απέναντι από την αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει καλό κοντρόλ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αχιλλέας θα πανηγύριζε την πρώτη του φετινή νίκη, στο 90+6′ ο Μπερσιάνης έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, στη συνέχεια προσπάθησε να την ξανακερδίσει, αλλά τράβηξε τον Αλεξίου με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Κουκούλης να καταλογίσει πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Νάτσης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Μίχο και Παπαγεωργίου.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Γκουρομπίνος Μ. (60’ Λιόλιος), Κωνσταντινίδης, Λιάκος, Φράτζας, Σαΐτης, Ράχης (71’ Παληγιάννης), Κοντοθανάσης, Τσιάρας (71’ Τασιούλης), Νάτσης, Αλεξίου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Παρθένης Σπ., Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Πετράκης, Μπερσιάνης, Παρθένης Λ., Τσούλης Δ. (75′ Καναβός), Αναγνώστης, Γαγάρας (85′ Μπαιράμι), Παπακωνσταντίνου, Ζιώγας (90′ Εμεράι).

Ο ΒΛΙΩΡΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ
Ο έμπειρος μέσος Βλιώρας αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και παράλληλα η «χρυσή» αλλαγή για τον Τύρναβο, αφού με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις (90’+1’) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο γειτονικό ντέρμπι με τον Δαμασιακό (1-0).
Στον πάγκο των νικητών ως υπηρεσιακός τεχνικός κάθισε ένας παλιός γνώριμος, ο Χρήστος Λόλας, ενώ με την ομάδα του Δαμασιακού ντεμπούτο έκανε ο νέος τεχνικός Αλέξης Παγκαρλιώτας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπουκουβάλα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ακρίβος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Μπράμη.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Πατσής, Δασκαλόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός (92’ Αν. Μπάκος), Μανακούσιος (67′ Βλιώρας), Τσακουρίδης (75’ Ι. Μπάκος), Χατζής, Βερύκοκος (78’ Ντουνούδης).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Γεωργατζάς, Πούτας, Καρακάνος, Ιωαννίδης, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος (73′ Μουσιάρης Θ.), Δούκας, Λούτσος, Τσιάλτας (60′ Μπουκουβάλας), Ραπτοτάσιος (84′ Δαούλας).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.    1-1
Αμπελωνιακός- Μαυροβούνι    0-3
Αργυροπούλι-Σμόλικας    1-4
Αμπελιά- Αβέρωφ    1-0
Τύρναβος 2005 –Δαμασιακός    1-0
Λάρισα 2012- Κιλελέρ    0-0
Φαλανιακός-ΠΟ Ελασσόνας    2-2
Μακρυχώρι-Δωτιέας Αγιάς    0-0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/10, 16:30)
Λάρισα 2012    -     Βλαχογιάννι
Αχιλλέας Φ.    -    Αργυροπούλι
Κιλελέρ    -    Μακρυχώρι
Σμόλικας    -    Τύρναβος 2005
Δωτιέας Αγιάς    -    Αμπελωνιακός
Δαμασιακός    -    Φαλανιακός
Μαυροβούνι    -    Αβέρωφ
ΠΟ Ελασσόνας    -    Αμπελιά

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κιλελέρ    5-1    13
ΠΟ Ελασσόνας    19-5    11
Φαλανιακός    15-4    11
Σμόλικας    13-5    11
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μακρυχώρι    9-3    11
Δωτιέας Αγιάς    10-1    8
Αμπελιά    13-9    7
Τύρναβος 2005    5-6    7
Αβέρωφ    5-7    7
Αργυροπούλι    5-13    6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μαυροβούνι    4-4    5
Βλαχογιάννι    4-9    5
Αχιλλέας Φ.    4-13    2
Λάρισα 2012    2-18    2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δαμασιακός    3-9    1
Αμπελωνιακός    4-12    1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass