Bαριά ήττα του Οικονόμου

* Εχασε στην Τσαριτσάνη από τον Πιερικό 5-0 * Απογοητευτική η εικόνα των «Πρασίνων»

Δημοσίευση: 11 Νοε 2019 22:25

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη δυνατή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου Πιερικό, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 και απογοήτευσε τους φιλάθλους του που και πάλι έδωσαν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του «Γεώργιος

Μητσιμπόνας». Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά την κατάσταση επέτειναν για τους γηπεδούχους ορισμένα κραυγαλέα αμυντικά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στους Κατερινιώτες να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «πράσινοι» δέχθηκαν χθες περισσότερα γκολ από όσα είχαν δεχθεί μέχρι τώρα συνολικά στο πρωτάθλημα, στοιχείο που αποτυπώνει και την εικόνα της αναμέτρησης. Στο 8' ο Μακρής με σουτ απείλησε τον Νούσια αλλά ο τελευταίος - έστω και χωρίς καλό οπτικό πεδίο - απέκρουσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Σαχινίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33' εκμεταλλευόμενος σύγχυση στη μεγάλη περιοχή ο Κριεμάντι διαμόρφωσε με σουτ το 0-2. Ακολούθησε στο 39' το 0-3 με σουτ του βετεράνου Μπενίσκου που δεν άφησε την ευκαιρία που του προσφέρθηκε να πάει χαμένη, ενώ στο 44' ο Μπαλογιάννης προσπάθησε να νικήσει τον Γουναρίδη στη δεξιά του γωνία, αλλά αυτός δεν αιφνιδιάστηκε. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έγιναν και πάλι απειλητικοί με εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια (48'), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να μειώσουν το σκορ, όταν ο Γκαμπέτας έκανε μία από τις γνωστές επελάσεις του από δεξιά και σέντραρε προς τον αμαρκάριστο Μουλτσιά που ευρισκόμενος τετ-α-τετ με τον Γουναρίδη δεν κατάφερε να τον νικήσει. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 56' ο Μπενίσκος με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, ενώ από το σημείο εκείνο και μετά το μόνο που αξίζει να καταγραφεί είναι η εκτέλεση δύο φάουλ του Μπαλογιάννη (61' η κεφαλιά του Καρλιάμπα που ακολούθησε έφυγε άουτ, 83' ο Γουναρίδης εξουδετέρωσε το σουτ στην δεξιά του γωνία). Με τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο νεοεισελθών Κυπαρίσσης «σημάδεψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νούσια και στην επαναφορά της μπάλας ο καραδοκών Σαχινίδης σημείωσε εξ επαφής το τελικό 0-5. Εύκολο ήταν το έργο του Βολιώτη διαιτητή Στέφανου - Βάϊου Καλατζή και των βοηθών του Αλέξανδρου Αναστασίου - Σταύρου Σαμαρά. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Αργύρης (25'), Δραγατσίκης (59'), Τόλιος (87' - στον πάγκο για διαμαρτυρία) των γηπεδούχων και ο Μπενίσκος (36') των φιλοξενουμένων. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Αργύρης (69' Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς (89' Δραχαλίβας), Μπαλογιάννης, Ντούφας (46' Καραλούλης). ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θανάσης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Β.Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μπενίσκος (60' Παγωνίδης), Μηλιώτης (71' Δεμηρτζόγλου), Σαχινίδης, Κριεμάντι (84' Χαρτσιάς), Παπαδόπουλος (78' Κυπαρίσσης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass