«Βρέχει» γκολ

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 18:06

Η πλέον παραγωγική αγωνιστική ήταν μέχρι τώρα η 8η στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς συνολικά επιτεύχθηκαν 25 τέρματα σε 7 αγώνες, ήτοι 3,5 κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Ξεπεράστηκε έτσι η επίδοση της 2ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας είχαν σημειωθεί 21 τέρματα.
Σε ατομικό επίπεδο, μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο άλλοτε παίκτης του Τυρνάβου 2005 Χρήστος Αλεξίου που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ΑΕ Καρίτσας στη νίκη της επί της Ποταμιάς, φθάνοντας τα 9 από την έναρξη της περιόδου και παραμένοντας πρώτος σκόρερ, αλλά και ο Γιώργος Κακαβίτσης του Ηρακλή Λάρισας που πέτυχε χατ - τρικ, «υπογράφοντας» προσωπικά τη νίκη της ομάδας του επί των Μετεώρων και φθάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του πίνακα με 5 γκολ.
Στην τρίτη θέση αναρριχήθηκε ο Βασίλης Σαχινίδης του Πιερικού (άλλοτε παίκτης του Τυρνάβου 2005 και του Απόλλωνα Λάρισας), ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης έφθασε συνολικά τα 4.
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕ Καρίτσας, αλλά ο Γκίκα (πρώην παίκτης του Δωτιέα Αγιάς) που ανέλαβε την εκτέλεσή του, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ανδρούτσο της Ποταμιάς. Παρά την απώλεια αυτή, η περσινή πρωταθλήτρια Πιερίας διατηρεί την καλύτερη επιθετική γραμμή με 17 γκολ.
* Δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, ο Μπέτσας των Μετεώρων και ο Αλεξίου του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Κοινό χαρακτηριστικό των ομάδων που αγωνίσθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα ήταν ότι γνώρισαν την ήττα σε Νεάπολη και Αταλάντη, αντιστοίχως.
* Την πρώτη του φετινή νίκη σημείωσε ο Διγενής Νεοχωρίου με το εμφατικό 5-1, επί του Δία Δίου, ο οποίος ηττήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας του στην Τσαριτσάνη. Χωρίς νίκη παραμένει πλέον μόνον η ουραγός ομάδα του ομίλου Ποταμιά Μεγάλου Χωριού, που όμως δείχνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες ομάδων της Ευρυτανίας.
* Μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί παραμένει ο ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με απολογισμό τεσσάρων νικών και ισάριθμων ισοπαλιών.
* Τον τρίτο του τερματοφύλακα φέτος χρησιμοποίησε ο Χρήστος Χατζηλιάδης, ο οποίος μετά τον θεωρούμενο βασικό Παπαγιάννη (6 συμμετοχές) και τον Ντιντή (μία), ανέθεσε την ευθύνη υπεράσπισης της εστίας του Ηρακλή Λάρισας στον Σπηλιόπουλο.
* Καλύτερη αμυντική γραμμή του 3ου ομίλου αλλά και συνολικά της Γ’ Εθνικής είναι αυτή του πρωτοπόρου Πιερικού που νικήθηκε μόνο μία φορά (στην ήττα 1-0 από την ΑΕ Καρίτσας), αλλά το γκολ αυτό έφθασε για να οδηγήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με την αντικατάσταση του Απόστολου Στύλου από τον Θανάση Παπαβασιλείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass