Δύσκολες νίκες για τους ισχυρούς

Με το «φτωχό» 1-0 Αετός Μακρυχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας και Φαλανιακός επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις Κιλελέρ και Αμπελιά - Ισοπαλίες σε Αμπελώνα, Βαμβακού και Φαλάνη

Δημοσίευση: 18 Νοε 2019 22:03

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά και τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης, η αυλαία της οποίας έπεσε χθες στον Τύρναβο με τη νίκη του Φαλανιακού με 1-0 επί της ομώνυμης ομάδας.

Ο Αετός Μακρυχωρίου διατήρησε τα σκήπτρα κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ενώ με το ίδιο σκορ ο ΠΟ Ελασσόνας πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» κόντρα στη Λάρισα 2012. Έτσι το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Ελασσόνα ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Αετό Μακρυχωρίου αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής καταγράφονται η επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για το Κιλελέρ (1-0 επί του Δαμασιακού) και τον Ολυμπιακός Αμπελιάς (3-1 μετά από ανατροπή μέσα στο Αργυροπούλι επί της τοπικής Δόξας), αλλά και η έξοδος του Αχιλλέα Φαρσάλων από την κεκαυμένη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού μετά την ισοπαλία 1-1 με το Μαυροβούνι (εισήλθε στη ζώνη των πλέι αουτ). Στο γήπεδο Φαλάνης, Σμόλικας και Δωτιέας Αγιάς έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να διατηρούνται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ στον Αμπελώνα ο τοπικός Αμπελωνιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα Βλαχογιαννίου σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.
Η 10η αγωνιστική είχε και εορταστικό χαρακτήρα στο Μακρυχώρι, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα του πρωτοπόρου Αετού με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ έγιναν τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου.
Αναλυτικά η αγωνιστική δράση της 10ης ημέρας της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αμπελωνιακός- Βλαχογιάννι    2-2
Κιλελέρ-Δαμασιακός    1-0
Αργυροπούλι- Αμπελιά    1-3
Αχιλλέας Φ.- Μαυροβούνι    1-1
Μακρυχώρι- Αβέρωφ    1-0
Σμόλικας -Δωτιέας Αγιάς    0-0
Λάρισα 2012-ΠΟ Ελασσόνας    0-1
Τύρναβος 2005 –Φαλανιακός    0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι    24-4    26
ΠΟ Ελασσόνας    28-6    24
Φαλανιακός    23-5    24
Δωτιέας Αγιάς    17-3    19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Κιλελέρ    7-10    17
Αμπελιά    19-17    14
Τύρναβος 2005    11-8    14
Σμόλικας    14-8    14
Λάρισα 2012    8-25    11
Βλαχογιάννι    8-17    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αργυροπούλι    8-24    10
Μαυροβούνι    8-9    10
Αβέρωφ    8-13    9
Αχιλλέας Φ.    7-19    6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δαμασιακός    7-16    5
Αμπελωνιακός    8-21    5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/11, 15:00)
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    -    Αμπελωνιακός
Αμπελιά    -    Τύρναβος 2005
ΠΟ Ελασσόνας    -    Μακρυχώρι
Μαυροβούνι    -    Αργυροπούλι
Δαμασιακός    -    Λάρισα 2012
Δωτιέας Αγιάς    -    Αχιλλέας Φ.
Σμόλικας    -    Κιλελέρ
Βλαχογιάννι    -    Φαλανιακός (23/11)

 

ΝΙΚΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ
Χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα ο Αετός Μακρυχωρίου νίκησε με 1-0 τον μαχητικό και ανταγωνιστικό ΠΑΟΛ Αβέρωφ και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε εορταστική ατμόσφαιρα για τους γηπεδούχους, καθώς πριν την έναρξη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου Μακρυχωρίου. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Λιούπας, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυρίτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γκουτζαμάνης και Αλατάς, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Μαγαλιού-Καραπάνου, σύσσωμη η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου κ.ά. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ιωάννης, ενώ η εκδήλωση περιελάμβανε χορευτικό πρόγραμμα από τσιρλίντερς.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος ο Αετός έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά επιθετικά δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κολοβό, το κοντινό σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Παπαδημητρίου, ωστόσο στο 25’ έγινε το 1-0 όταν μετά από φάουλ του Κολοβού, ο Κατσαμάγκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Οι όποιες προσπάθειες των παικτών του Αετού για να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας δεν καρποφόρησαν, για να φτάσουμε στο 45’ με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ να αγγίζει την ισοφάριση όταν μετά από ωραία επιθετική ενέργεια από τα δεξιά, ο Χάνι από πολύ κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη (με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ και τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση) με την καλύτερη στιγμή να καταγράφεται στο 85’ όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Κολοβού από τα αριστερά, ο Γουλούλης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Πάλλα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Μητρούσκας (71’ Μπέτσιος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Κολοβός, Μάντζαρης (81’ Γουλούλης), Κατσαμάγκας, Μπόντε (62’ Κλούρας), Κωστόπουλος (56’ Μπενεχούτσιος).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Μπαστούνης, Μήτσιος (88’ Σεμιλιέτοφ), Μούτσα, Μιλέα, Λιλολάρι, Μπαρούτας (81’ Σταυροθανασόπουλος), Αλατάς, Χάνι (63’ Στεργίου), Παρλάτζας, Ντέκας (75’ Λευκόπουλος).

 

Ο ΣΤ. ΣΟΥΓΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
Χάρη στο γκολ του Στέφανου Σουγλή ο ΠΟΕ πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Λάρισας 2012 (0-1). Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, για να φτάσουμε στο 66ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Αθανασούλη, ο Σουγλής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει έτσι το 0-1.
Από κει και πέρα οι δύο αντίπαλοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους, οι μεν γηπεδούχοι για να φτάσουν στην ισοφάριση οι δε φιλοξενούμενοι για να πάρουν διαφορά ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, για να παραμείνει έτσι το 0-1 μέχρι το τέλος.
Μία επικίνδυνη φάση για τη Λάρισα 2012 έγινε στο 71’ όταν ο Τσιτσόπουλος επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά ο Γκουτζουρέλας επενέβη σωτήρια, στο 90’ ο Λαγός απείλησε για τον ΠΟΕ , ενώ στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της Λάρισας 2012, Ιορδανίδης απέκρουσε σε κόρνερ το φάουλ του Ματούλα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Μάνο και Παραφέστα.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Ν., Φλώρος Αντ., Τσιτσόπουλος, Στρατινάκης (46’ Δόνος, 52’ λ.τ. Κουτζαμπασούλης), Δημόπουλος, Φλώρος Π., Ελιζόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος Π.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος (46’ λ.τ. Γκουτζουρέλας), Μπούσιας (48’ Παναγιώτου Α.), Σουγλής, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης (65’ Λαγός), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Ν., Λαζαρίδης (80’ Πετάνι).

 

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Με το φτωχό 1-0 απέδρασε από τον Τύρναβο ο Φαλανιακός στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε χθες η αυλαία της 10ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Μαχαίρα από τα αριστερά (μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και «έσπασε» την μπάλα) ο Τσιάκος με κοντινό πλασέ πέτυχε το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ για την ομάδα του, γράφοντας το 0-1.
Το γρήγορο γκολ ίσως έδωσε μία αίσθηση εφησυχασμού στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα ο Τύρναβος να απειλήσει στο 28’ με τον Πατσή (έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Κολοβός) και στο 39’ με τον Πατσιωτό το δυνατό σουτ του οποίου έδιωξε ο Μάλτζαρης σε κόρνερ.
Στην επανάληψη ο Φαλανιακός προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να διώξει το άγχος όμως δεν τα κατάφερε, ενώ ο Τύρναβος άσκησε μεγάλη πίεση προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 63’ ένα σουτ του Φουσίκα εξουδετέρωσε ο Φαρμάκας, στο 64’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων με τον Λόλα, το δυνατό σουτ του οποίου πέρασε άουτ, ενώ στο 81’ ο Βλιώρας ανάγκασε τον Μάλτζαρη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ και πάλι με δυνατό σουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Φαλανιακός άγγιξε το δεύτερο γκολ χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες σε κόντρα επίθεση και συγκεκριμένα στο 90’+1’ με τελικό αποδέκτη τον Λεσάι και στο 90’+4’ με τον Χρ. Λυγούρα, για να διατηρηθεί έτσι το 0-1 μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Δ. Τέγο.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Φ. Πλίτσης-Χρ. Λόλας): Φαρμάκας, Λιάκος (79’ Κ. Μπάκος), Πατσής, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Γανός (61’ Βλιώρας), Κατσαρός, Χατζής (70’ λ.τ. Πίρε), Πατσιωτός, Ι. Μπάκος (56’ Βερύκοκος), Λόλας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Σούλι, Μαχαίρας, Κολοβός, Φλώρος, Β. Λυγούρας, Γ. Πανταζής, Αντωνόπουλος, Φουσίκας (87’ λ.τ. Χρ. Λυγούρας), Τσιάκος (57’ Λεσάι), Ιωαννίδης (65’ Ηλ. Πανταζής).

 

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Σμόλικα και τον Δωτιέα Αγιάς. Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία, αλλά δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Κολοβός, Σκούπρας, Ζαμπέτας (80’ Χασιώτης), Λάλλος, Μπέτσης, Τσιρογιάννης, Μπόντε, Ηλιόπουλος, Κακαζούκης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Παπαγιαννούλης, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος Ε., Ντελής (83’ Μπαρούτζας), Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης, Μαλάκος, Γιώργης (57’ Κορλός).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ
Το γκολ του Παπαχρήστου στο 18’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Κιλελέρ απέναντι στον Δαμασιακό (1-0).
Ήταν η πρώτη νίκη με τον Αχιλλέα Τσιβόπουλο στον πάγκο της ομάδας και ένα τρίποντο που ήρθε μετά από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βέης, Ζιόμπουρας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Φορτομάρης (70’ Λένας), Κολοβός, Τσέλα, Χατζής Κ. (90’ Βαλατσός), Παπαχρήστος, Τζέκα (85’ Κουτσιαρής).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης (55’ Τσιάλτας), Καρακάνος, Ραπτοτάσιος, Δούκας, Λούτσος, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος.

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ «ΔΙΠΛΟ» ΜΕ MVP ΤΟΝ Κ. ΠΡΑΠΑ
Με τον Κώστα Πράπα να αναδεικνύεται στον MVP της αναμέτρησης πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς νίκησε στο γήπεδο Αργυροπουλίου την τοπική Δόξα με 3-1 μετά από ανατροπή.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 14’ να προηγηθούν στο σκορ χάρη στο γκολ του Τσιάγκου.
Ο Κώστας Πράπας όμως είχε αντίθετη άποψη και αρχικά στο 23’ ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, στο 46’ έγραψε το 1-2 και στο 50’ σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
*Άψογη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων της Δόξας Αργυροπουλίου, όπως επισήμαναν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Αμπελιάς, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Μίχο.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Σ. Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Φουρτούνας, Καλόγηρος (80’ Μάττος Αν.), Σακοράφας Βαλ., Νικολακούλης, Τσιάγκος, Μπαντής (70’ Λεσάι), Βογιατζής Αν. (65’ Πλιάτσικας), Τσούτσας, Μπαλατσός (40’ Χατζής Γ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Β. Μπρισίμης – Θ. Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης (60’ Καραγιάννης), Ποτόσογλου, Δάσσιος, Περδίκης, Κορδαλής (65’ Παρασκευούδης), Καλούσης (80’ Ηλιούδης), Πράπας, Γκαραλιάκος (85’ Μαγγόλας), Σελήνης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κ. ΤΣΙΑΓΚΟΥ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ
Ένα γνώριμος από τα παλιά θα καθίσει στον πάγκο της Δόξας Αργυροπουλίου. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιάγκο που αναλαμβάνει προπονητικά τα ηνία της ομάδας και θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Σπύρο Μπέλτσιο.

 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Αμπελωνιακός και Δόξα Βλαχογιαννίου μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι περισσότερο, ωστόσο το αριθμητικό μειονέκτημα από το 24ο λεπτό δυσκόλεψε τις προσπάθειές τους. Σε ό,τι αφορά στη Δόξα, αν και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή δεν είχε την ανάλογη εικόνα για να διασφαλίσει τη νίκη.
Παίκτης κλειδί για τον Αμπελωνιακό ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ (1-0) μόλις στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ.
Στο 24’ ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού Βραζιτίκος ανέτρεψε έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Κωνσταντινίδη με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Η Δόξα αντέδρασε και αρχικά στο 36’ ισοφάρισε με τον Ράχη (1-1), ενώ στο 52’ ο Νάτσης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και στο 67’ ο Αλεξόπουλος έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 88’ όταν ο Αμπελωνιακός έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ με τον Κυρίτση, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Άγγ. Τέγο.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Αχ., Μεσημέρης, Χατζούλης, Βούκιας (55’ Αλεξόπουλος Σ.), Κυρίτσης (91’ Φετάου), Κατσής (25’ Βαρσάμης Δ.), Κουδέρης (82’ Παπαζιάκας).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Μ. (63’ Λιόλιος), Φράντζας, Κολιός, Πέτρου (54’ Τασιούλης), Κωνσταντινίδης, Κοντοθανάσης, Νάτσης (72’ Τσιάρας), Ράχης, Αλεξίου.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο γήπεδο Βαμβακούς, Αχιλλέας Φαρσάλων και Μαυροβούνι, σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο αντίπαλοι παλεύουν για να ξεφύγουν από τη ζώνη των πλέι οφ.
Αν και το Μαυροβούνι είχε την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Αχιλλέα δεν επέτρεψε τους φιλοξενούμενους να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Τελικά στο δεκάλεπτο της επανάληψης (55’) ο Αχιλλέας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το δυνατό σουτ του Τλούπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας το Μαυροβούνι ενέτεινε τις προσπάθειές του και απάντησε στο 81’ με τον Χατζηλιάδη, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο διεθνής Λαρισαίος διαιτητής κ. Τζήλος (πρώτη φετινή εμφάνιση σε αγώνα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας), με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δ. Κοτούμπα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Παρθένης Σ., Κατσανάκης, Τσούλης Α. Μπερσιάνης, Πετράκης, Κομισόπουλος, Μπαϊράμι, (60’ Παρθένης Λ.), Τλούπας, Καναβός, Τσούλης Δ., Ιμεράι.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (73’ Παπαμάνος), Σάπιος (55’ Σπανός), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Γαρουφαλιάς (90’+2’ Προβίδας), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος (85’ Μπατζέλας Β.), Βούκουτος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass