40 χρόνια Τιτάνες Παλαμά

ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ, ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 7ο FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2019 20:04

Στον Παλαμά θα χτυπάει η καρδιά του θεσσαλικού μπάσκετ από σήμερα μέχρι μεθαύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.


Ο Δήμος Παλαμά θα φιλοξενήσει φέτος το 7o Final Four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού διοργανώνεται στον νομό Καρδίτσας.
Η ανάληψη της διοργάνωσης συμβαδίζει με μία ακόμα ευτυχή συγκυρία, αφού φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Γ.Σ. Τιτάνες, σωματείου που έχει αποτελέσει πρωτοπόρος στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής με σπουδαίες επιτυχίες και πανελλήνιες διακρίσεις σε όλη αυτή τη λαμπρή διαδρομή του.
Πρόκειται, λοιπόν, για μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από εκδηλώσεις εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Η αυλαία ανοίγει σήμερα με την επετειακή αναμέτρηση μεταξύ Τιτάνων Παλαμά και Εθνικής Εφήβων στις 19:00.
Αύριο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά ανοίγει τις πύλες του για το 7ο Final Four όπου συμμετέχουν ο Γ.Σ. Σοφάδων, ο Γ.Σ. Γόμφοι, ο Γ.Σ. Αλμυρού και ο Α.Ο. Τρίκαλα.
Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας ανάμεσα σε Γ.Σ. Σοφάδων και Γ.Σ. Γόμφων, ενώ στις 18:00 τη σκυτάλη παίρνουν Γ.Σ. Αλμυρός και Α.Ο. Τρίκαλα με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.
Αύριο ακολουθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του Γ.Σ. Τιτάνες στις 21:00 στο Μέγαρο Παλαμά. Η εκδήλωση έχει, όπως είπαμε, επετειακό χαρακτήρα, μιας και φέτος ο Σύλλογος βαίνει αισίως στην 5η του δεκαετία. Συνεπώς, η βραδιά περιλαμβάνει κέφι, χορό, αλλά και βραβεύσεις. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή το "παρών" θα δώσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος και διακεκριμένοι πολιτικοί και αθλητικοί φορείς.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι κ. Βασιλακόπουλος και Ντούγκος για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.
Οι βραβεύσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η ΕΣΚΑΘ θα τιμήσει μεθαύριο Κυριακή, τον δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου για τη φιλοξενία και διοργάνωση του φετινού Final Four και τον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Κέλλα για την πολυετή του δημοσιογραφική προσφορά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Άλλωστε, ο Δήμος Παλαμά πρωτοστατεί σε αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και εμβέλειας, έχοντας από το 2015 μέχρι σήμερα αναλάβει τη διοργάνωση των πανελληνίων Final Four Κορασίδων και Νεανίδων Βόλεϊ αλλά και συνεχόμενα Final Four σε επίπεδο ΕΣΠΕΚΕΛ και ΕΣΚΑΘ, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Μεθαύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου η αθλητική πανδαισία συνεχίζεται και φτάνει στην κορύφωσή της.
Στις 14:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας επίδειξης μεταξύ των αναπτυξιακών ομάδων (επίλεκτων αθλητών) της ΕΣΚΑΘ, ενώ στις 16:00 επίλεκτοι αθλητές από τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης του Ν. Καρδίτσας θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Εφήβων.
Στις 18:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ και θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 7ου Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ:
ΑΥΡΙΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΜΑ
ΩΡΑ 16:00
Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
Γ.Σ. ΣΟΦΑΔΕΣ - Γ.Σ. ΓΟΜΦΟΙ
ΩΡΑ 18:00
Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ - Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΜΑ
ΩΡΑ 14:00
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
ΩΡΑ 16:00
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ
ΩΡΑ 18:00
ΤΕΛΙΚΟΣ FINALFOUR ΚΥΠΕΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass