Στη Λάρισα Αλί Γκαζάλ και Ματέο Μούζεκ

*ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ *ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 22:06

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε» όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, όπου έγινε λόγος για την απόκτηση Αιγύπτιου χαφ, Κροάτη μπακ και Βραζιλιάνου επιθετικού.


Χθες αργά το βράδυ, λοιπόν, αναμένονταν στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο 28χρονος διεθνής Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ με τον 25χρονο Κροάτη αμυντικό Ματέο Μούζεκ, ενώ σήμερα περιμένουν στην ΠΑΕ και την άφιξη του 26χρονου Βραζιλιάνου Βινίσιους.
*Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Βινίσιους, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα της πατρίδας του, Σάντα Κρουζ. Γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2017 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Βιτόρια, Καπιβαριάνο, Σεαρά, Κοριτίμπα.
*Ο 25χρονος Ματέο Μούζεκ(αριστερό μπακ), είναι Κροάτης, γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995 στο Γκρατς της Αυστρίας, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χράφτσκι, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και σε 5 καλοκαιρινά ευρωπαϊκά ματς. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Νέφτσι Μπακού και Σεντ Μίρεν, μετρά στην καριέρα του 145 επαγγελματικά παιχνίδια, ενώ παίζει και όλη την πλευρά. Τέλος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Κροατίας.
*Όσον αφορά στον Αλί Γκαζάλ που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, έχει ύψος 1.89 και είναι 28 χρονών. Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου στο Ασουάν της Αιγύπτου και αγωνίσθηκε πέρυσι στην Πορταγαλική Φιρένσε που υποβιβάσθηκε. Έχει παίξει στη Βανκούβερ, με την οποία πήρε το πρωτάθλημα Καναδά, ενώ έπαιξε και στη Νασιονάλ Μαδέιρα κάνοντας εκατό περίπου συμμετοχές. Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα σε κανένα πρωτάθλημα που αγωνίσθηκε.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 14:00 στο AEL FC ARENA, θα γίνει ομιλία-ενημέρωση στους παίκτες της ΑΕΛ αλλά και στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομής (ομάδες Κ-15, Κ-17 και Κ-19), σχετικά με το ντόπινγκ και για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας.
ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΤΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμπιόλα Ντάουντα, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην καριέρα του, όπως επίσης υγεία και ευτυχία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 37χρονος, ρέφερι, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που σπούδασε βιοχημικός στη Λάρισα, αλλά εργάζεται ως πυροσβέστης και είναι από την Ένωση Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στις 17:15 στο ΟΑΚΑ.
Είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019 στην εντός έδρας ήττα με 1-0 στο AEL FC ARENA από τον Ατρόμητο (03/02/2019), για τη Superleague, στην εντός έδρας νίκη με 4-1 στο AEL FC ARENA επί του Ηροδότου (30/10/2018) για το Κύπελλο Ελλάδας, τη σεζόν 2017-2018 στην εντός έδρας ήττα με 3-0 στο AEL FC ARENA, για το πρωτάθλημα της Superleague από τον Ολυμπιακό (07/01/2018) και την εκτός έδρας ήττα πάλι με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ (12/02/2018). Επιπλέον είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (06/11/2016).
Συνεργάτες του θα είναι ο Κώστας Ψάρρης από την Ένωση Ζακύνθου και ο Κώστας Τριανταφύλλου από την Αρκαδία, 4ος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Στο VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και βοηθός του ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής). Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Απόστολος Κουρκούνας από την Ε.Π.Σ. Χανίων. Αναλυτικά οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
19:30 Πανιώνιος – ΟΦΗ : Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος Περράκης (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), AVAR: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)
20:00 Παναιτωλικός – Λαμία : Τζήλος (Λάρισας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Τοπούζης(Τρικάλων)
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00 Ξάνθη – Παναθηναϊκός : Φωτιάς (Πέλλας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας), παρ. Σταύρος Φλώτσιας (Βοιωτίας)
17:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), παρ. Απόστολος Κουρκούνας (Χανίων)
17:15 Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος: Ευαγγέλου (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος Λάμπρου (Ευβοίας), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας), παρ. Κωνσταντίνος Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου)
18:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών), παρ. Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών)
19:30 Ολυμπιακός – Άρης: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Ακρίβος (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), AVAR: Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ. Εμμανουήλ Ταπατζάς(Θράκης).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass