Να διευρύνει το σερί της θέλει η ΚΑΕ Λάρισα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (15:45)

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2020 22:08

Με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, αλλά και με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις πολύ μεγάλες σερί νίκες με Λαύριο και Προμηθέα (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), η ΚΑΕ Λάρισα μεταβαίνει σήμερα στο Αλεξάνδρειο όπου στις 15:45 θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.


Ένα ακόμα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία στη μάχη της παραμονής, με τη λαρισινή ομάδα να στοχεύει στο «4x4» που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Άρης αν και προέρχεται από τη νίκη επί του Ηρακλή, βρίσκεται σε δυσχερή θέση και συγκεκριμένα στην τελευταία του βαθμολογικού πίνακα και θέλει διακαώς τη νίκη, ενώ η ΚΑΕ Λάρισα μετά τις τρεις τελευταίες επιτυχίες απέκτησε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη «μάχη» της αποφυγής του υποβιβασμού. Όμως τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» παίζουν στο Αλεξάνδρειο, που αποτελεί μία σκληρή έδρα, έχοντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων τους, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, που θα παραταχτεί για πρώτη φορά χωρίς τον Παρκς.
Νέο πρόσωπο για τους φιλοξενούμενους θα είναι ο Ελάιζα Τόμας, στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Δημήτρης Λόλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Έτσι ο τεχνικός Βαγγέλης Αγγέλου πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή ήτοι Γκάρετ, Χίκι, Χείλαρη, Ρας, Μαραγκό, Τσιλούλη, Σπυρόπουλο, Χάρις, Φλόιντ, Παπαντωνίου, Τσιρογιάννη, Βαβάτσικο και Τόμας.

ΚΟΜΠΛΕ Ο ΑΡΗΣ
Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο του Άρη, ο τεχνικός Σάββας Καμπερίδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Μίλαν Μιλόσεβιτς, καθώς ο Βόσνιος φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εσχάτως στο αριστερό πόδι.
«Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία καθοδηγείται από έναν προπονητή, που όλοι γνωρίζουμε την αξία του.
“Κλειδί” του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Είναι αναγκαίο να παρουσιάσουμε την ίδια μαχητικότητα με την προηγούμενη αναμέτρηση και να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο μας» δήλωσε αναφορικά με το σημερινό ματς ο Σάββας Καμπερίδης.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Στην Πάτρα διεξάγεται αύριο το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον -δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα- Προμηθέα και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Σε συνδυασμό με την παρουσία της ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη ούσα με τους Αχαιούς με 26 βαθμούς, το αποτέλεσμα του αγώνα μπορεί να κρίνει ποια θα είναι η δεύτερη της κατάταξης στο τέλος της κανονικής περιόδου.
Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», το Ρέθυμνο θα διεκδικήσει την 7η εντός έδρας νίκη του απέναντι στον Ηρακλή, το Λαύριο φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου, έχοντας δύο περισσότερους βαθμούς πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους νησιώτες, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, μετά την ήττα στη Λάρισα, η ΑΕΚ που «τρέχει» το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της ιστορίας της στην Basket League, αφού, μετά την ήττα στο Ρέθυμνο στις 27 Οκτωβρίου, μετρά 10 διαδοχικές νίκες, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ τέλος το Περιστέρι, προερχόμενο από δύο διαδοχικές νίκες, μεταβαίνει στο Φάληρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο που βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League και η βαθμολογία:
ΣΗΜΕΡΑ
15:30, Ρέθυμνο-Ηρακλής
15:45, Λαύριο-Κολοσσός Ρ.
15:45, ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν.
15:45, Άρης-Λάρισα
17:00, ΑΕΚ-Ήφαιστος Λ.
17:45, Πανιώνιος-Περιστέρι
ΑΥΡΙΟ
19:15, Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός 28
ΑΕΚ 26
Προμηθέας Π. 26
Περιστέρι 25
Ήφαιστος Λ. 24
Λαύριο 22
Ιωνικός Ν. 22
Πανιώνιος 21
-------------------------
Ηρακλής 21
Λάρισα 21
Ρέθυμνο 21
Κολοσσός Ρ. 20
------------------------
ΠΑΟΚ 19
Άρης 19

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass