Θέλει να «σβήσει» την κακή παρένθεση η ΑΕΛ

*ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (19:30) *ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑEL FC ARENA

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2020 22:06

Η προχθεσινή απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό και η κακή εικόνα της ΑΕΛ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έφεραν προβληματισμό στους φιλάθλους της ομάδας, που βλέπουν πως μετά το 2-2 στην 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, μία θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, που είναι και ο στόχος, να φαίνεται πως δύσκολα θα επιτευχθεί.

Απέναντι στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας οι «βυσσινί» αδίκησαν τους εαυτούς τους και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν εκείνη την ομάδα που είχε ζωντάνια σε αγώνες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πάλευε σαν ίσος προς ίσο.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, τα χρονικά περιθώρια είναι λίγα και η ΑΕΛ στο αυριανό δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19:30) είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει, να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βρεθεί πιο κοντά στην εξάδα.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου θα αποφασίσει ποιο σχήμα θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα μετά τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στο AEL FC ARENA και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει για τη Μητρόπολη της Καρδίτσας.
ΑΡΕΣΕ Ο ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ
Παρά την απογοήτευση από το ισόπαλο αποτέλεσμα, θετικά ήταν τα στοιχεία που έδειξε ο πρόσφατα νεοματαγραφείς Αλί Γκαζάλ και ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μούζεκ και Βινίσιους, που επίσης αγωνίστηκαν, ενδεχομένως να χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής, για να δείξουν την αξία τους.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ
H ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποίησε πως θα στείλει έγγραφο σε FIFA και UEFA και θα ζητήσει την άμεση απομάκρυνση των Μέλο Περέιρα, Σταύρου Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη από την ΚΕΔ, λόγω του ορισμού του βοηθού Απτόσογλου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΡΕΣΚΑΣ
ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΕΛ-ΠΑΟ
Ο 35χρονος (10/04/1985) ρέφερι, Γιώργος Βρέσκας, που διαθέτει συνεργείο με συναγερμούς, με έδρα τη Βέροια, αλλά ανήκει στην Ένωση Πιερίας, θα διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30, στο AEL FC ARENA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού (10/02/2019), για τη Superleague, στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 στο γήπεδο Περιστερίου, για το πρωτάθλημα της Superleague από τον Ατρόμητο (22/09/2018) και στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου (20/12/2018) για το Κύπελλο Ελλάδας.
Συνεργάτες του θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος ο Κώστας Τσέτσιλας (Γρεβενών), διαιτητής VAR o Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR ο Κώστας Κοτσάνης (Δράμας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τικόζογλου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
19:30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Βρέσκας (Πιερίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Αλέξανδρος Τικόζογλου(Μακεδονίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος Τάσης (Ηπείρου), VAR: Σέζος (Κιλκίς),
AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), παρ. Δημήτριος Μπερσής (Αρκαδίας)
15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος: Τζοβάρας (Φθιώτιδος) Ακρίβος (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Γκαμάρης (Αθηνών), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Σάββας (Σερρών), παρ. Απόστολος Κουρκούνας ( Χανίων)
17:15 Παναιτωλικός – Άρης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος Μαλουτάς (Ημαθίας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας) AVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ. Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά)
19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Γιουγκ, Ζούνιτς, Βιντάλι (Σλοβενία) 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), VAR Κουμπαράκης (Θράκης) AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), παρ. Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
18:00 ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος : Κουτσιαύτης (Άρτας), Τζιώτζιος (Θράκης), Σίπκας (Σάμου), 4ος Πουλικίδης (Δράμας), VAR Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών)
20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης : Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος Δραγούσης (Κιλκίς), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Γεώργιος Σταθόπουλος(Αχαΐας)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass