Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2020 20:35

Ανανέωσε με Αντωνόπουλο ο Φαλανιακός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαλανιακού Φαλάνης ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον μέσο Γιάννη Αντωνόπουλο.

 

Μείον δύο βασικοί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας

Μετά τη Μαρία Μπελιμπασάκη, ήταν η σειρά του Μίλτου Τεντόγλου να δηλώσει κώλυμα για το υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας στις αρχές Αυγούστου. Ο λόγος είναι ότι και οι δύο θέλουν να μπουν με το... δεξί στις σημαντικές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, μετά τα προβλήματα που προκάλεσε ο κορονοϊός μέσα στο 2020, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι περισσότεροι διεθνείς αγώνες.
Η Μπελιμπασάκη αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Τεντόγλου στην επιγονατίδα κι έτσι αποφάσισαν με τους προπονητές τους, Κώστα Ηλία και Γιώργο Πομάσκι, αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον εθνικό προπονητή, Λαρισαίο Γιάννη Κουτσιώρα, να μην πάρουν μέρος στις διοργανώσεις του καλοκαιριού και να προετοιμαστούν για τον επόμενο χρόνο.
Πάντως, κάθε χρόνο υπάρχουν απουσίες από τη σπουδαιότερη εντός συνόρων διοργάνωση στίβου, αλλά υπάρχουν και οι ηχηρές... παρουσίες που θα διατηρήσουν μεγάλο το ενδιαφέρον στα περισσότερα αγωνίσματα και ειδικά φέτος, όπως όλα δείχνουν, κυρίως στις ρίψεις.

 

Ο Σκόμινα διαιτητής στην Τούμπα
*ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Σλοβένος διαιτητής, Νταμίρ Σκόμινα, ορίστηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (8/7) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο 44χρονος ρέφερι πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Ο Σκόμινα θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με 4ο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο και Φωτόπουλο. Στο μεταξύ την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ το ματς Αρη-Ολυμπιακού ορίστηκε να σφυρίξει ο Μένιος Κουτσιαύτης. Αναλυτικά:
ΑΥΡΙΟ
19:15 Αρης-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)
Βοηθοί: Ψαρρής, Σινιοράκης
4ος: Βάτσιος
VAR: Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.
21:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα
Βοηθοί : Πραπρότνικ, Βούκαν
4ος: Τάσης
VAR: Μανούχος, Φωτόπουλος
21:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης
4ος: Κατσικογιάννης
VAR: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης.

 

Ο Σουάρες 3ος σκόρερ στην Ιστορία της Μπαρτσελόνα

Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή βραδιά για τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, σκόραρε στο 20ό λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ (σ.σ. η Μπάρτσα νίκησε με 4-1) και έφθασε στα 194 γκολ με τους «μπλαουγκράνα».
Με αυτό το γκολ, ο Σουάρες «έπιασε» στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών για τους Καταλανούς, τον Λάζλο Κουμπάλα, ο οποίος διέπρεψε τη δεκαετία 1951-1961 με τα «χρώματα» της Μπαρτσελόνα.
Μπροστά από τον 33χρονο Σουάρες, είναι πλέον, μόνο, ο Θέσαρ Ροντρίγκες Αλβάρες με 232 τέρματα και φυσικά, ο αξεπέραστος, Λιονέλ Μέσι με τα 630 γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass