Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας σε συλλαλητήριο στην Αθήνα

ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:34

Στο πανελλήνιο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., στη Βουλή στην Αθήνα, με αίτημα «να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για το Νέο λύκειο και το σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» θα συμμετάσχει η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας.

Για τον λόγο αυτό, την ίδια μέρα, μισθώνει λεωφορείο για τη μετακίνηση των μελών της στην Αθήνα, η αναχώρηση του οποίου θα γίνει στις 12.15 μ.μ. από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι και αύριο Κυριακή 21 Απριλίου, και ώρα 2 μ.μ. στο mail: elmelar@otenet.gr ή

στα τηλέφωνα του προεδρείου της ΕΛΜΕ Λάρισας: Νικ. Παναγιώτου (πρόεδρος) 6937-036.180, Ερμίνα Μαγαλιού (αντιπρόεδρος) 6972-400.261 και Χρ. Παλάτος (γραμματέας) 6907-194.057.

Η θέση της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας για το νομοσχέδιο είναι η εξής: «Το νομοσχέδιο πρέπει να μην ψηφιστεί γιατί: Υποβαθμίζει τη γενική παιδεία, μετατρέπει τη Γ’ Λυκείου σε προπαρασκευαστικό έτος για την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο,

διευρύνει τις μορφωτικές και κοινωνικές ανισότητες ανάμεσα στους μαθητές,

δεν πλήττεται η παραπαιδεία.

Διεκδικούμε: Άμεση επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού, «ξεπάγωμα» της 2ετίας 2016-2017 και απόδοση του μισθολογικού κλιμακίου, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, κατάργηση του «νόμου Κατρούγκαλου», αξιοπρεπείς συντάξεις στα 30 χρόνια προϋπηρεσίας, με τη συμπλήρωση του 60ού έτους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass