Κολύμπησαν στη Δημοτική Πισίνα

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2019 16:36

Οι «Ατρόμητοι» του 12ου Δημοτικού Σχολείου και οι «Γοργόνες και οι Ναύτες» του 44ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, δροσίστηκαν στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης μαθαίνοντας βασικές αρχές της κολύμβησης με την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικών γυμναστών του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών, φέτος, πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», οι επισκέψεις στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης εντατικοποιήθηκαν και την επισκέπτονται πλέον καθημερινά 100 περίπου μικροί κατασκηνωτές.

Οι δραστηριότητες της πισίνας είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της «Κατασκήνωσης στην Πόλη», καθώς προσφέρει μέσα στο θερμό ελληνικό καλοκαίρι παιχνίδι, δροσιά, χαρά και ανεμελιά στα παιδιά.

 Βουτιές, παιχνίδια με το νερό αλλά και επισημάνσεις για την ασφάλεια και τους κανόνες προσεκτικής κολύμβησης είναι οι μικρές καθημερινές «ρουτίνες» των επισκέψεων των λιλιπούτειων κατασκηνωτών στην αγαπημένη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης που τους παρέχει εφόδια και για τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass