Χωρίς προβλήματα τα σχολεία στην Ελασσόνα

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚ. ΓΑΤΣΑ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 15:38

Τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σοφία Παπαδοπούλου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, από την οποία ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Ελασσόνας σε επίπεδο στελέχωσης και οργάνωσης.

Η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε στον δήμαρχο Ελασσόνας ότι η κατάσταση των σχολείων της Ελασσόνας είναι ιδιαίτερα καλή σε επίπεδο στελέχωσης, καθώς υπολείπονται μόνο δύο θέσεις δασκάλων για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Βερδικούσιας και Σαρανταπόρου, ενώ η κάλυψη των αναγκών σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, εικαστικών και θεατρικής αγωγής, θα καλυφθούν στις αμέσως επόμενες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε επιπλέον πίστωση 350.000 ευρώ για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων, για να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ελασσόνας τα μικρά και μεσαία προβλήματα λειτουργίας τους.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δίνουμε εξέχουσα βαρύτητα στην καθημερινότητα των μαθητών και το επίπεδο της εκπαιδευτικής ζωής. Αποκαθιστούμε άμεσα τα μικρά και μεσαία προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φροντίζει για το παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο, ενώ ο Δήμος Ελασσόνας εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass