Αλλάζει η εικόνα εισόδου της Καρδίτσας

42 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΔΕΛΤΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 17:37

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ένα ακόμη μεγάλο έργο πρόκειται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, για υποβολή προς ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου «Κατασκευή οδικού τμήματος από Δέλτα Καρδίτσας έως είσοδο Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ένα ακόμη μεγάλο έργο για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας πρόκειται να πάρει το δρόμο της υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είναι ένα έργο κομβικής σημασίας στο οποίο διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες, καθώς αφορά το οδικό τμήμα από το Δέλτα έως την είσοδο της πόλης της Καρδίτσας. Με το έργο ενισχύουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Παράλληλα η υλοποίησή του σημαίνει ότι εκατοντάδες άνθρωποι θα δουλέψουν σ’ αυτό, ενώ πρόκειται να δημιουργηθεί μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία, μέσω των ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα διατεθούν. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες μας για την αποτελεσματική τους δουλειά».

Το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας είναι η βελτίωση τμήματος του οδικού άξονα της Ε.Ο.30 που συνδέει Άρτα και Βόλο μέσω Τρικάλων και Καρδίτσας, από τον κόμβο του Δέλτα (Α/Κ Καρδίτσας της Ε65) μέχρι τον κόμβο Αθηνών (συμβολή του άξονα Καρδίτσα-Λάρισα με τον περιφερειακό Καρδίτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass