Παρουσία του Π. Παυλόπουλου τα 100 χρόνια του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού «η Δήμητρα»

ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 18:10

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κορυφώνονται την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Αγχίαλο οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «η Δήμητρα».

Οι εκδηλώσεις για τα "100 χρόνια ιστορίας συνεταιριστικής συναντίληψης και αγώνα" συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δ.Σ. του ΑΟΣ Ν.Αγχιάλου η "Δήμητρα"

Η πρώτη εκδήλωση του τριημέρου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή και είναι αφιερωμένη στη μαθητιώσα νεολαία της Ν. Αγχιάλου. Οι μαθητές των σχολείων της Αγχιάλου θα επισκεφθούν τον Συνεταιρισμό και θα ξεναγηθούν στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με τίτλο «Φέραμε στον κόρφο μας τα κλήματα. Ιστορίες προσφυγιάς και Συνεργατισμού για τον οίνο και το αμπέλι, μέσα από τις μνήμες του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου “Η Δήμητρα”». Στη συνέχεια, εκπαιδευτικοί και μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Ένας αιώνας συνεταιριστικής συναντίληψης και προσπάθειας: Από την Πομόριε της Βουλγαρίας στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, ΑΟΣ “Η Δήμητρα”».

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο 6 Απριλίου, είναι αφιερωμένο στους Συνεταιριστές και τους Αγχιαλίτες και περιλαμβάνεται το ίδιο πρόγραμμα. Στις 19:30 το απόγευμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ και να επισκεφθούν την έκθεση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την κεντρική εκδήλωση μνήμης και τιμής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση και αδιάλειπτη λειτουργία μιας εκ των μακροβιότερων συνεταιριστικών οργανώσεων στην Ελλάδα, που έγινε γνωστή πανελληνίως από τη διακριτή επωνυμία ποιότητας και ονομασίας προέλευσης «Η Δήμητρα», θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Η επίσκεψη του προέδρου θα ξεκινήσει από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Έπειτα, θα ακολουθήσει η μετάβασή του στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πρωτεργατών του Συνεταιρισμού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει την φωτογραφική έκθεση που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής και θα ξεναγηθεί από τον επιμελητή της Δρ. Αλέξανδρο Καπανιάρη.

Μετά το πέρας των εγκαινίων της έκθεσης, οι παρευρισκόμενοι θα μεταβούν στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του ΑΟΣ «Η Δήμητρα» κ. Ιωάννη Κίτσιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι εκδηλώσεις για τον επετειακό εορτασμό τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού & Αθλητισμού. Επίσης, οι εκδηλώσεις και δράσεις του επετειακού έτους τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass