Περιοδείες και ομιλίες υποψ. βουλευτών του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 16:12

Σε συγκέντρωση γυναικών στην καφετέρια της Πινακοθήκης στη Νεάπολη, μίλησε ο Γιάννης Αρζομανίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό Λάρισας.

Η συζήτηση ήταν πλούσια και ανέδειξε προβληματισμούς για την επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές. Ο Γ. Αρζομανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ ανοίγει τον δρόμο για την ολόπλευρη κοινωνική ανάπτυξη της γυναίκας, την ισοτιμία και τη χειραφέτησή της, που προϋποθέτει την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών στο σύνολό τους. Σήμερα, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για την καθολική συμμετοχή των γυναικών στην κοινωνική εργασία, με σταθερή δουλειά, με βάση το αντικείμενο ειδίκευσης και με συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας, των μέτρων προστασίας του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας. Φυσικά σήμερα όλα αυτά υπονομεύονται από τον ίδιο τον τρόπο που είναι οργανωμένη η οικονομία, την οποία υπηρετούν οι διάφοροι κυβερνητικοί διαχειριστές, Οι εργαζόμενες, οι άνεργες, οι νέες και οι συνταξιούχοι μπορούν να κόψουν τη φόρα στα «σχέδια» της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης ενισχύοντας το ΚΚΕ στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών.»

*Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ θα ακολουθήσουν το εξής πρόγραμμα, σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου: Λαμπρούλης Γ.: πρωί 11:00 στη Φαλάνη και εν συνεχεία στον Πλατύκαμπο. Μαρούδας Ρ. – Τσικριτσής Σ.:13:00 ομιλία στη Γαλήνη. Μαρούδας Ρ– Πάσχου Κ: στη Μαρμαρίνη, ομιλία 9 μ.μ. Τσιαπλές Τ.: 9 μ.μ.  ομιλία στους Γόννους. Αβρανάς Δ.: πρωί στην Καρυά, απόγευμα σε Κρανιά – Λουτρό. Καρυώτη Π. – Πάσχου Κ.: 10:30 π.μ., περιοδεία ‘’Fashion outlet’’.

Και αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου: Λαμπρούλης Γ.: πρωί σε Μεταξοχώρι- Μεγαλόβρυσο. Πάσχου Κ.: Περιοδεία Γεράνεια, 11 π.μ. Αβρανάς Δ. Περιοδεία- ομιλία Λιβάδι Ελασσόνας, πρωί και με Πάσχου K. Περιοδεία σε Δολίχη – Πύθιο 8 μ.μ. Μαρούδας Ρ: πρωί περιοδεία Τσαριτσάνη και με Τσικριτσής Στ: Αργυροπούλι, ομιλία 9 μ.μ. Τσιαπλές Τ: από τις 10:30 π.μ. στα χωριά Μακρυχώρι, Παραπόταμος, Αμπελάκια. Αρζομανίδης Γ: πρωί περιοδεία- ομιλία στους Αγίους Αναργύρους. Κρίκης Π: 10 π.μ. μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκεόρκι Πομάσκι, υποψήφιο Επικρατείας του ΚΚΕ στους αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου νέων ανδρών – γυναικών και εν συνεχεία με Καρυώτη Κ.: 12:00 μ. περιοδεία στην Κοιλάδα, η οποία στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη με εμποροϋπαλλήλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass