«Χρωματίστηκε» το κέντρο της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 04 Νοε 2019 21:17

Με χρώματα γέμισε την πόλη της Καρδίτσας η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η υπηρεσία προχώρησε σε φύτευση εποχικών φυτών και λουλουδιών, με στόχο να ομορφύνουν τα παρτέρια των κεντρικών πλατειών και πεζοδρόμων.

Η υπηρεσία με τις σχετικές οδηγίες του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Σπύρου Κουρτεσιώτη, του προϊσταμένου της υπηρεσίας κ. Λάντζου αλλά και των υπαλλήλων κ.κ. Δουλγεράκη, Τζώρτζη και Στατήρα, προμηθεύτηκαν και φύτευσαν περίπου 2.500 εποχικά φυτά. Ειδικότερα επελέγησαν πανσέδες, γκάουρες, γκαζάνιες και καλλωπιστικά κουνουπίδια. Η επιλογή των φυτών έγινε με βασικό κριτήριο ότι μπορούν να αντέξουν σε χειμερινές συνθήκες και έχουν τη δυνατότητα να διατηρηθούν μέχρι την άνοιξη αν προσεχθούν, οπότε και θα γίνουν νέες φυτεύσεις ανοιξιάτικων φυτών. Οι παρεμβάσεις μέχρι στιγμής έχουν γίνει στον ανθόκηπο της πλατείας Πλαστήρα, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην πλατεία του Εμπορικού κέντρου, στον κόμβο της Καραΐσκάκη, στην πλατεία Δικαστηρίων και στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο.

KΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass