Πλύσιμο και απολύμανση δρόμων

Από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2020 22:35

Πλύσιμο και απολύμανση με χλώριο στον προαύλειο χώρο και στην είσοδο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθώς επίσης και στους προαύλειους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποίησε το

Σαββατοκύριακο η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας. Οι εργασίες πλυσίματος και απολύμανσης έγιναν κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων του δημάρχου κ. Β. Τσιάκου και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Σ. Αντωνίου, με τον διοικητή του Νοσοκομείου Δ. Κεχαγιά, του αστυνομικού δ/ντή κ. Θ. Καρανάσιου και του διοικητή της Πυρ. Υπηρεσίας κ. Γ. Νταουτά. Το πρωί της Κυριακής η υδροφόρα του Δήμου έπλυνε τους κεντρικούς πεζοδρόμους, αλλά και κεντρικές οδούς της πόλης, ενώ σήμερα το πρωί και τις επόμενες ημέρες, όταν ο καιρός θα το επιτρέπει, θα πλυθούν οι περισσότερες κεντρικές οδοί. Επίσης η υπηρεσία θα καταρτίσει πρόγραμμα πλυσίματος και απολύμανσης και στα χωριά του Δήμου. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι και να καθαρίσουν οι δημόσιοι χώροι αλλά και σε ένα βαθμό να απολυμανθούν. Για την όλη προσπάθεια ο δήμαρχος κ. Τσιάκος δήλωσε: “Δίνουμε μάχη με έναν αόρατο εχθρό. Είναι βέβαιο ότι θα βγούμε νικητές. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όσο αυτό είναι δυνατόν την πόλη μας και στη συνέχεια θα παρέμβουμε στις πλατείες των χωριών μας. Απευθύνω έκκληση για μια ακόμη φορά προς όλους μας. Μένουμε σπίτι και το κακό θα περάσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγεία μας” . Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτ. Αντωνίου δήλωσε ότι το πρόγραμμα πλυσίματος θα συνεχιστεί. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζομένους στην καθαριότητα, οι οποίοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν τον Δήμο καθαρό, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass