Εργα σε Καρδίτσα, λίμνη Πλαστήρα και Σοφάδες

Για βελτίωση της οδικής ασφάλειας από την Περιφέρεια

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 15:40

Σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων ΠΕ Καρδίτσας 2019-2020» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
«Προχωράμε στην υλοποίηση ενός χρήσιμου και αναγκαίου έργου, που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα στη χώρα. Με τις υπηρεσίες μας, παρακολουθούμε και παρεμβαίνουμε άμεσα σε σημεία του οδικού δικτύου όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις για να δώσουμε λύσεις. Παράλληλα, με τα έργα συντηρούμε και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και τονώνουμε την τοπική, πραγματική οικονομία» δηλώνει ο Κ. Αγοραστός. Οι παρεμβάσεις αφορούν σημεία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου λίμνης Ν. Πλαστήρα και του Δήμου Σοφάδων. Περιλαμβάνουν: άρση καταπτώσεων γαιών και βράχων, καθαρισμό - μόρφωση τάφρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και τοποθέτηση φράχτη ανάσχεσης βραχοπτώσεων.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass