Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών ο Γιώργος Μανώλης

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 15:54

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα άναψαν τα φώτα των χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκινώντας την Παρασκευή το βράδυ στην Αιγάνη, στα Μεσάγγαλα, όπου για μια ακόμη χρονιά άναψε αντί για δέντρο το καράβι του Εξωραϊστικού Συλλόγου στο κέντρο Μεσαγγάλων και στον Πυργετό, το Σάββατο το βράδυ στο Συκούριο, στην Όσσα και στην Ελάτεια και τέλος την Κυριακή στα Αμπελάκια και στους Γόννους.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδιά, αλλά και από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα αντάξια των ημερών. Ενώ στους Γόννους ο ουρανός γέμισε από ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Μανώλη, ο οποίος σε δήλωσή του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νόημα των ημερών που είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά. Κάνοντας στο τέλος μια ευχή ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από όλες τις πλευρές και να είμαστε σε θέση να λέμε όχι κάθε πέρυσι και καλύτερα, αλλά κάθε χρόνο και καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.  

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass