Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 15:30

*Σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

-Ο ετήσιος χορός με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας θα γίνει στις 10.30 μ.μ. στον «Μύλο 1927». Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2410-254.888 και 6938-190.703.

 

* Αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

-Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο. Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις.

-Ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του κ. Παναγούλη στη Σκήτη.

-Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών ν. Λάρισας πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα του στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα. Θα χορέψουν τα τμήματα Βερδικουσιωτών ν. Λάρισας-Φαλάνης, της Βερδικούσιας, των Αμπελίων όπως και το χορευτικό «Η Θεσσαλία» από το Ντύσελντορφ Γερμανίας.

-Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας διοργανώνει παραδοσιακή κυνηγετική χοροεσπερίδα στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Φαντασία». Τη διασκέδαση «υπογράφει» η ορχήστρα των Σαμολαδαίων. Στο μπουζούκι ο Κώστας Παλάγκας και στο τραγούδι Ζάχος Καραμπάσης. Θα υπάρξει πλούσια λαχειοφόρος αγορά. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6997-055855 κ. Ηλίας Σαμαράς.

-Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, στο κέντρο δεξιώσεων «Ανεμόμυλος» (6ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα). Θα υπάρχει ηπειρωτική ορχήστρα με τους Βασίλη Καλκάνη στο κλαρίνο και τον Κώστα Καλόγερο στο τραγούδι. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και το γυναικείο χορευτικό συγκροτήματα του συνδέσμου. Ώρα προσέλευσης: 9 μ.μ. Θα υπάρχει και πλούσια λαχειοφόρος. Πληροφορίες στο τηλ. 6984-278.351.

-Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα χορέψει στο κέντρο «Λιόγερμα» (δρόμος Λάρισας-Αμπελώνα). Στην εκδήλωση θα υπάρχει δημοτική μουσική και πλούσια λαχειοφόρος.

-Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χειμαδίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 9:00 μ.μ. στην ταβέρνα «Τα Πλατάνια» στο Πουρνάρι Δ. Τεμπών. Θα διασκεδάσει η ορχήστρα του Άγγελου Ζέρβα.

-Ο Μορφωτικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα του «Λευτέρη» στην Ελάτεια. Θα τιμηθούν τα παιδιά του χωριού που έχουν περάσει σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας για την ψυχαγωγία των μελών του και σύμφωνα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας στις 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80 - 3ος όροφος).

-Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» κόβει την πίτα του και κάνει την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στο κέντρο «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου).

Άλλες ημέρες…

-Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αχιλλείου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο καφενείο του χωριού.

-Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας κόβει πίτα μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ στην λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

-Ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας Ν. Λάρισας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή σε Πορταριά - Μακρινίτσα με αφορμή την ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία του Αγ. Βησσαρίωνος στις 9 π.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937-023.819 (Κωστή Δέσποινα).

-Ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων Λάρισας διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Λούκουλος» (Βενιζέλου 129, έναντι Α’ Αρχαίου Θεάτρου). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936.185.679 κ. Αθηνά Γερμάνη.

-Ο Σύλλογος Φιλοτελιστών Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.

-Το Περιφερειακό Τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λάρισας διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα), μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών, μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν στις εξετάσεις του Ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας.

- Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου πραγματοποιεί την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα της βιβλιοθήκης Συκουρίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2018, εκλογές για την Ανάδειξη νέου Δ.Σ. και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

-Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στο κέντρο διασκέδασης «Palladium» (1ο χλμ. Λάρισας - Τυρνάβου). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σύλλογος θα τιμήσει τα παιδιά μελών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500.414, Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604.411.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους την καθιερωμένη κοπή πίτας μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο κοσμικό κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Για πληροφορίες υπάρχουν τα τηλέφωνα: 2410-234.083, 6977-744.376, 6945-636.829 και 6977-137.255.

-Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30μ.μ., ο Εμπορικός Σύλλογος Tυρνάβου πραγματοποιεί κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Πανελλήνιον». Παράλληλα θα γίνει και η απονομή των βραβείων στους συναδέλφους εμπόρους που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας.

-Ο Σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Γαριτσίου και Επισκοπής). Είσοδος ελεύθερη.

-Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και την κοπή της πίτας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 8.30 στο κέντρο «Palladium», με ζωντανή μουσική. Δηλώσεις συμμετοχής έως 12 Φεβρουαρίου στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των εν Λαρίση Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου Βενιζέλου 153.

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Συνταξιούχων Ομίλου ΔΕΗ Λάρισας κόβει πίτα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Γιάννουλης).

-Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Divani» στη Λάρισα, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του ισογείου. Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις αριστείας και γεύμα.

-Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Λάρισας θα πραγματοποιήσει στις 17 Φεβρουαρίου, στης 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Του Κορώνα» εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

-Η Επαγγελματική Ένωση Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο cafe-ουζερί “PERFETTO” στην Αγιά (οδός Λαρίσης 12).

-Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικο απογευματινό την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

-Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ορχήστρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass