Σύλλογοι τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2019 15:56

Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στην ταβέρνα «Στάμα» της Ποταμιάς, παρουσία ζωντανής μουσικής.

 Επίσης ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας διοργανώνει εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα Κυριακή και ώρα 2:00 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Ο Λευτέρης», στην Ελάτεια Λάρισας, με ζωντανή δημοτική ορχήστρα

Εξάλλου η Ένωση Γυναικών Λάρισας –μέλος ΟΓΕ, οργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 7 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Οι ανάγκες μας δε χωράνε στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προσχολική αγωγή δικαίωμα κάθε παιδιού».

Επίσης εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα διοργανώνουν οι «Φίλες της Αγάπης», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ». Δύο ποιήματα που θα απαγγελθούν από μέλη του συμβουλίου θα έχουν σαν θέμα τη γυναίκα και την εκδήλωση θα πλαισιώσει, με τραγούδια σχετικά με τη γυναίκα, το μουσικό σχήμα «Δυο μας» με τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τον Αντώνη Ζαφειρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass