Στη Γαλανόβρυση ο κ. Λευτέρης Σαΐτης

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 15:48
Από την οικία του κ. Τσακνάκη Από την οικία του κ. Τσακνάκη

Θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον γενέθλιο τόπο της αειμνήστου μητέρας του Φραγκίτσας Γ. Μουρτζίλα, συζύγου Μιχαήλ Γ. Σαΐτη, ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Ελευθέριος Μ. Σαΐτης (των εταιρειών ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ και INTERCOMM FOODS SA) επισκέφθηκε τη Γαλανόβρυση – Στεφανόβουνο (Αραντοσιβία) Ελασσόνας και είχε συνάντηση με τους δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς του Ειδικού Σχολείου της περιοχής, ενώ συνεχάρη το διδακτικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου για το μεγάλο κοινωνικό έργο και την αποστολή που επιτελεί.

Ο κ. Σαΐτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο πολιτισμός και η κουλτούρα μιας χώρας, κοινωνίας, οικογένειας και ατόμων κρίνονται από τη στάση που έχουν απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Από εκεί κρίνονται τα πάντα. Έχουμε πολλά παραδείγματα, ότι πολλά από αυτά τα άτομα έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο και αποτελεί την καλύτερη έμπρακτη απόδειξη, όταν κάποιος πιστεύει στο μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης και θέλησης».

Ο κ. Ελευθέριος Σαΐτης προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά το Ειδικό Σχολείο αναφορικά με διάφορες ανάγκες που αντιμετωπίζει, με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου να δωρίζουν στον κ. Ελευθέριο Σαΐτη δύο εικόνες και τον Λαρισαίο επιχειρηματία να τα ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Αφού ευχαρίστησε τους δασκάλους για την ξενάγηση, στη συνέχεια συνοδευόμενος από τις αδερφές του και τον ανιψιό του Απόστολο Δ. Έξαρχο, επισκέφτηκαν το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η μητέρα τους Φραγκίτσα Γ. Μουρτζίλα.

Να σημειωθεί ότι η Φραγκίτσα Σαΐτη ήταν ένα σπάνιο δοτικό άτομο με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθήκοντός, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους της.

Ο κ. Σαΐτης ευχαριστεί τον τωρινό ιδιοκτήτη του σπιτιού κ. Γιάννη Τσακνάκη που μαζί με τη σύζυγό του άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού και τους φιλοξένησαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass