«Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε ο Τύρναβος»

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ * ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΜΕΩΝ ΔΡΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 22:00

Δυναμική παρουσία έδωσαν πολίτες του Δήμου Τυρνάβου χθες σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου τον κ. Γιάννη Κόκουρα.

Ο κ. Κόκουρας μετά τον καθιερωμένο αγιασμό εμφανώς συγκινημένος και ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσέλευση, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας του, αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού που ηγείται για τη νέα τετραετία εστιάζοντας σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει αναφέρθηκε στον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό τομέα, υποσχόμενος τη μείωση εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων για τους κτηνοτρόφους.

Ειδικότερα για τα αγροτικά ο κ. Κόκουρας διαβεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία στο πλαίσιο της αποκέντρωσης τη μεταφορά στον Τύρναβο της έδρας του Ινστιτούτου Αμπέλου και Οίνου, την εγκατάσταση πιστοποιημένων μετεωρολογικών σταθμών για χρήση και τεκμηρίωση σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως παγετός, χαλάζι, καύσωνας, πλημμύρες.

Παρουσιάζοντας θέσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο επίσημα θα εκτεθεί στους συνδημότες την Τρίτη 21 Μαΐου, τόνισε ότι είναι προτάσεις ανθρώπινες και ρεαλιστικές αλλά για να γίνουν πράξη «χρειάζονται οι άνθρωποι. Γι’ αυτό είμαι περήφανος που στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν νέοι άνθρωποι. Από το βήμα απόψε σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε την επόμενη μέρα των εκλογών ως νέα δημοτική αρχή με την ίδια εργατικότητα, την ίδια αποτελεσματικότητα που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια της εργασίας μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι η δυναμική σας παρουσία δίνει ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα μεταφερθεί σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου για μια νέα μέρα – μια νέα αρχή…».

Ακόμη δεσμεύτηκε για:

- Διεκδίκηση χρηματοδότησης τόσο για νέα αγροτική οδοποιία όσο για συντήρηση της υφιστάμενης σε όλο τον Δήμο.

- Προβολή των τοπικών προϊόντων με συμμετοχή σε εκθέσεις.

- Δημιουργία γραφείου διασύνδεσης Δήμου – Ε.Ε. για προγράμματα και ενημέρωση.

- Συντήρηση των γηπέδων και αναζήτηση χρηματοδότησης για ανακατασκευή αθλητικών υποδομών και δημιουργία εξωτερικών γυμναστηρίων.

- Αναβάθμιση του χώρου της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα, του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και του Μπουρανί, καθώς επίσης και την αναβίωση της Γιορτής Τσίπουρου.

- Αξιοποίηση μέσω μισθώσεων σε ιδιώτες εγκαταλειμμένων δημοτικών κτιρίων. Μέτρα για την αντιμετώπιση του σωστού φωτισμού. Συνεργασία Δήμου - Εμπορικού Συλλόγου και Επιμελητηρίου για την τόνωση της αγοράς .

- Νέα συγκοινωνιακή μελέτη στον Αμπελώνα.

- Διεκδίκηση χρηματοδότησης για τη δημιουργία νέων παιδικών χαρών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κανονισμού.

- Διαμόρφωση των εισόδων του Τυρνάβου και του Αμπελώνα.

- Διεκδίκηση χρηματοδότησης για την προμήθεια νέων κάδων σκουπιδιών.

- Παραχώρηση δημοτικής έκτασης στον Σκοπευτικό Όμιλο Τυρνάβου καθώς και στον Ιππικό Όμιλο Τυρνάβου.

Τέλος ο κ. Κόκουρας παρουσίασε στους παρευρισκόμενους αναλυτική πρόταση για το κυκλοφοριακό στην πόλη του Τυρνάβου με θέσεις πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου στο σύνολο του Δήμου Τυρνάβου.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass