«Είμαστε θιασώτες των συγκλίσεων, των συναινέσεων και συνεργασιών»

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 22:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

«Την Κυριακή καλούμαστε να πάρουμε θέση. Μένουμε στα ίδια; ‘Η ανοίγουμε νέους δρόμους; Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών! Καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν αναθέτοντάς μας τη μεγάλη ευθύνη». Αυτά υπογράμμισε, ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Δημήτρης Καρανίκας στην κεντρική ομιλία του στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του.
Χαρακτηριστικά τα όσα «κατέθεσε» ο Δημ. Καρανίκας, μέσα σε χειροκροτήματα: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αθεράπευτα θιασώτες των συγκλίσεων, συναινέσεων και συνεργασιών. Ακόμα παραπέρα δηλώνουμε ότι θα την επιβάλουμε με τη σθεναρή μας στάση τη συνεργασία στην πράξη.


Αυτή είναι στρατηγική μας θέση. Είναι καιρός στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσουν οι χωρίς νόημα αντιπαραθέσεις και ανερμάτιστες συγκρούσεις. Είναι καιρός να παραχθεί ουσιαστικό έργο προς όφελος των πολιτών…».
Ο Δημ. Καρανίκας αναφέρθηκε στους τέσσερις βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», που έχουν να κάνουν με:
Τη δημοτική κοινωνική πολιτική, την ποιότητα ζωής παντού στις γειτονιές και στα χωριά και όχι έργα βιτρίνας, δημοτική αρχή που θα στηρίζει και θα ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις της επαρχίας, την παραγωγική οικονομική δραστηριότητα αλλά και δημοτική αρχή που θα αναζητά τον έλεγχο και θα οργανώνει τη συμμετοχή, για μια Ελασσόνα της δημοκρατίας.
Οι προγραμματικές θέσεις που «κατέθεσε» ο υποψ. δήμαρχος Ελασσόνας Δημ. Καρανίκας επικεντρώνονται στα παρακάτω: κοντά στον δημότη, κοντά στην περιφέρεια και τα χωριά μας, καινοτομία, ποιότητα ζωής – πράσινο, μετακινήσεις, απασχόληση, τουρισμός, παιδεία, εθελοντισμός, κοινωνική πρόνοια, αθλητισμός, υγεία, πολιτισμός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass