Αγωνία για τη «μάχη» του σταυρού στην Ελασσόνα

ΠΟΙΟΙ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:07

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Αναμένουν με έκδηλη την αγωνία τους οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί, και όχι μόνο, για τη «μάχη» του σταυρού των εκλογών της περασμένης Κυριακής. Λογικό είναι, αφού ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και πληροφόρηση. Όπως και να έχει, τα επιτελεία των 4 συνδυασμών ήδη έχουν αποτυπώσει κάποια στοιχεία και μια πιο καθαρή «εικόνα» με τους σταυρούς. Το σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός του Νίκου Ευαγγέλου θα έχει 17 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, του Νίκου Γάτσα 14 έδρες, του Δημήτρη Καρανίκα 7 έδρες και του Δημήτρη Αβρανά 3 έδρες.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές και μη διασταυρωμένες πληροφορίες: 

Στον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» (του Νίκου Ευαγγέλου) φέρεται ότι προηγούνται στη σταυροδοσία οι: Δημήτρης Λέκκας, Δημ. Παπαδημόπουλος, Βάια Μουτζίκου, Χρήστος Πιτένης, Γιάννης Γκέκας, Ανέστης Σερετίδης και Πέτρος Γαλλής.
Από τον συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» (του Νίκου Γάτσα) προηγούνται οι: Κωνσταντίνος Έξαρχος, Κώστας Πασχόπουλος, Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα και Αθ. Ζιώγας. Θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο εξασφαλίζουν ακόμα οι: Γιώργος Κατσιούρας (Καρυάς), Γιάννης Δραγατσίκης, Κίμων Τσούρης (Ποταμιάς), Αθαν. Καλιακούδας (Αντιχασίων), Αθ. Γεροφωκάς, Γιάννης Νάνος (Ολύμπου).
Από τον συνδυασμό «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (του Δημήτρη Καρανίκα) προηγούνται οι: Γιάννης Καριπίδης, Δημ. Γκουνός. Θέση στο Δ.Σ. εξασφαλίζει ο Κώστας Τσανούσας (Λιβαδίου).
Από τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» (του Δημ. Αβρανά), φέρεται να εξασφαλίζουν θέση στο Δ.Σ. οι Νίκος Βακράτσας (Τσαριτσάνης) και Γιάννης Παπαδημητρίου (Ολύμπου).  Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση αυτοδιοικητικού χθες το βράδυ στην «Ε»: «Υπάρχει μια πρώτη εικόνα για τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά όλα είναι ακόμη ρευστά και αλλάζουν. Πρέπει και οφείλουμε να περιμένουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τελική σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου...».

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΑΤΣΑ
Στο μεταξύ, με ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες του ο κ. Ν. Γάτσας θέτει το ερώτημα «αν θέλουμε να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς», σημειώνοντας ότι: «Την Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες της Ελασσόνας καλούνται να επιλέξουν το πρόσωπο εκείνο που θα διοικήσει ορθά, παραγωγικά, διάφανα, ενωτικά, που έχει το σχέδιο, την ομάδα, τη διάθεση συνεργασίας και πάνω από όλα τις δυνατότητες να το πράξει». Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας στις 26 Μαΐου, ζητώντας «να μας στηρίξετε, να μας εμπιστευθείτε, να συμπορευτούμε μαζί για όλα όσα μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass