Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:37

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 3 μ.μ. ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων. Η συνέλευση θα έχει ως θέματα Διοικητικό/Οικονομικό απολογισμό του περασμένου έτους, τον προϋπολογισμό 2019 και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, Ηπείρου 83.

* * *

Αλλαγή φρουράς στη ΔΑΚ

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης Αγωγού Καυσίμων (ΔΑΚ) θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 11 π.μ. στην έδρα της ΔΑΚ.

* * *

Η «Υπαίθριος Ζωή» γιορτάζει τη λειτουργία του ξενώνα της

Την επαναλειτουργία του ξενώνα του στον Πλαταμώνα γιορτάζει ο Σύλλογος «Υπαίθριος Ζωή» Λάρισας και μ’ αυτή την αφορμή θα πραγματοποιηθεί γιορτινή εκδήλωση το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. Η «Υπαίθριος Ζωή» καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και γι’ αυτό θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 7 μ.μ. για Πλαταμώνα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2410-250.818 όλη την εβδομάδα από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ. και Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Μανδηλαρά 5β.

* * *

Εκδρομές φορέων και συλλόγων

*Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών ο «Αγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει με το τέλος της σεζόν αποχαιρετιστήριο απογευματινό αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς. Θα τελεστεί παράκληση στον ενοριακό ναό της Παναγίας, ενώ θα ακολουθήσει φαγητό και διασκέδαση στο κέντρο «Νιβόλιανη». Τηλέφωνα: 2410-615.248, 2410-615.261, 2410-616.609.

*Η «ΔΡΥΑΣ» οργανώνει τριήμερη εκδρομή με αφορμή τη συμμετοχή του Θεσσαλικού Θεάτρου στο Φεστιβάλ που γίνεται στο Βουθρωτό της Αλβανίας στις 12 Ιουλίου με το έργο «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο». Στην εκδρομή περιλαμβάνεται διαμονή στους Αγίους Σαράντα, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού, ένα από τα σπάνια μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς που βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO, επίσκεψη στον υδροβιότοπο με τη σπάνια ομορφιά στους Σαγιάδες, διαμονή στην Ηγουμενίτσα και περιήγηση στα πανέμορφα Σύβοτα με τα δαντελωτά ακρογιάλια, καθώς και ημερήσια κρουαζιέρα στους Παξούς και Αντίπαξους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 2410-259.835 και 6977-719.838 (Κατερίνα Κόσσυβα).

*Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή και διακοπές στη Λέρο, 20 - 26 Ιουλίου 2019. Οι ταξιδευτές του ΠΟΚΕΛ θα επισκεφθούν Μουσεία του νησιού (Λαογραφικό Μουσείο – Πύργος Μπελλένη, Μουσείο Β’ Παγκοσμίου πολέμου, Εκκλησιαστικό Μουσείο Κάστρου), εκκλησίες (Παναγιά του Κάστρου, Παναγιά Καβουράδαινα, Αγία Κιουρά, Άγιος Ισίδωρος), ενώ θα κολυμπήσουν και σε πολλές παραλίες (Παντέλι, Αγία Μαρίνα, Λακκί, Ξηρόκαμπο, Πλάτανο, Άλιντα, Παρθένι), κ.ά.

 Θα δώσουν βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του νησιού, θα παρακολουθήσουν Θερινό Κινηματογράφο, με βραβευμένες ταινίες (διεθνείς, ελληνικές, animation και μαθητικές) από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», θα απολαύσουν συναυλία και ημερήσια βόλτα με βάρκα σε μικρά νησιά, θα γλεντήσουν σε ταβέρνα με τραγούδια και χορούς της περιοχής, ενώ θα γνωρίσουν και το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου, «ΑΡΤΕΜΙΣ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στο τηλέφωνο 6957-509.469.

*Η «Υπαίθριος ζωή» Λάρισας προγραμματίζει εκδρομή από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου στο νησί του Ικάρου, Ικαρία. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους, γιατί τα γραφεία του Συλλόγου θα κλείσουν σύντομα για το καλοκαίρι. Πληροφορίες μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2410-250.818 όλη την εβδομάδα από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., και Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Μανδηλαρά 5β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass