Αδειασε χθες η Λάρισα

Παρά την πρωινή δροσιά οι συμπολίτες γέμισαν τις παραλίες

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2019 22:14
Άδειοι οι δρόμοι χθες στη Λάρισα Άδειοι οι δρόμοι χθες στη Λάρισα

Μετά από πολλά καιρικά σκαμπανεβάσματα ο φετινός Ιούνιος αποχαιρέτισε τη Λάρισα με μια δροσερή βροχή ξημερώματα και νωρίς το πρωί, με τη θερμοκρασία τις πρωινές ώρες να διατηρείται χαμηλά στους 20 βαθμούς Κελσίου και το μεσημέρι να ξεπερνάει ελάχιστα τους 30 βαθμούς.

Ωστόσο, οι Λαρισαίοι δεν δίστασαν και απολαμβάνοντας τη δροσιά της ημέρας πήραν και αυτή την Κυριακή, την τελευταία του Ιουνίου, τον δρόμο για τα παράλια του νομού, των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, αλλά και της Πιερίας, όπως Πλαταμώνα, Νέους Πόρους.

Χιλιάδες Λαρισαίοι και κάτοικοι του νομού γενικότερα προτίμησαν τις βουτιές στη θάλασσα, τα παγωμένα καφεδάκια, αναψυκτικά, μπίρες, αλλά και τσιπουράκι κάτω από την ομπρέλα, στην ξαπλώστρα, με το κύμα να αγγίζει την άκρη του σώματος για περισσότερη δροσιά.

Από την άλλη, καθώς η θερμοκρασία δεν "χτύπησε" χθες «40άρια» στον κάμπο και τη θεσσαλική πρωτεύουσα, οι συμπολίτες βρήκαν τρόπο να περάσουν, ίσως λίγο πιο οικονομικά και λιτά τη μέρα τους, αλλά χωρίς να ξεφεύγουν από τις συνήθειες και τις παραδόσεις.

Χθες Κυριακή στη Λάρισα οι καφετέριες, τα τσιπουράδικα και άλλα καταστήματα εστίασης ήταν τα περισσότερα ανοιχτά, με τους λιγοστούς Λαρισαίους που έμειναν στην πόλη να απολαμβάνουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το τσιπουράκι τους …όπου βρουν.

Όλα αυτά το Σαββατοκύριακο. Σήμερα Δευτέρα, πολλοί συνεχίζουν τις διακοπές τους και οι περισσότεροι και πάλι στη σκληρή καθημερινότητα. Καλή εβδομάδα.

Κείμενο - Φωτ.:

Κώστας Τσόλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass