Νεκρός 85χρονος σε τροχαίο στα Τέμπη

ΕΛΑΦΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2019 21:02

Ο 85χρονος Δημήτριος Σ. Ξανθόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Κοιλάδα των Τεμπών και στην Παλαιά Εθνική Οδό, λίγο μετά το προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής προς Θεσσαλονίκη.

Ο 85χρονος Λαρισαίος τραυματίσθηκε σοβαρά όταν το επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε, συγκρούσθηκε μετωπικά με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο. Λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ, αφού είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπέκυψε στα τραύματά του, για να καταγραφεί έτσι ένα ακόμα θανατηφόρο δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών, μετά από καιρό και μάλιστα σε σημείο με σχετική ορατότητα. Από τη σύγκρουση, ευτυχώς ελαφρά, τραυματίσθηκαν δύο αδέλφια που επέβαιναν στο λεωφορείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε 15 λεπτά πριν τις 3 χθες το μεσημέρι όταν – κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Λάρισας - το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 85χρονος, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο που οδηγούσε 57χρονος οδηγός εκτελώντας το δρομολόγιο των 14.15’ από Ραψάνη προς Λάρισα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λεωφορείου δεν πρόλαβε να αντιδράσει λόγω και της στενότητας του δρόμου, με τον 85χρονο να τραυματίζεται σοβαρά.

Μάλιστα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, χρειάσθηκε η επέμβαση πυροσβεστών του Κλιμακίου Πυργετού και της 8ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν από το εμπρόσθιο μέρος του Ι.Χ., που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, τον 85χρονο που εκείνη την ώρα είχε τις αισθήσεις του.

Από τη σύγκρουση ελαφρότερα τραυματίσθηκαν δύο αδέλφια, ένας άνδρας 41 ετών και μια γυναίκα 48 ετών από τη Ραψάνη που επέβαιναν στο λεωφορείο. Η 48χρονη περισσότερο για λόγους προληπτικούς διακομίσθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Στο λεωφορείο επέβαιναν 4 συνολικά επιβάτες ενώ δεν τραυματίσθηκε ο οδηγός ο οποίος και ενημέρωσε για το τροχαίο. Λίγη ώρα αργότερα ο καταγόμενος από το Νευροκόπι 85χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, χάνοντας τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Λόγω του δυστυχήματος για λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass